banner_carno_bejli_kout.png
DSC_0843_FullHD.jpg

VEČERJA

Danes večerja, jutri na polno

Premora je konec. Danes je bila na vrsti večerja, jutri se začnejo priprave na novo sezono.

Članska ekipa

nedelja, 6. junij 2021, 20.20

Pred začetkom priprav je danes sledila večerja, tokrat v RIS Dvorcu Rakičan, kjer nas je gostil župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek. Današnji večer je minil v prijetnem in sproščenem vzdušju, jutri je na vrsti delo.

Igralci, ki bodo začeli jutrišnje priprave pod vodstvom Anteja Šimundže so Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Vid Šumenjak, Žan Karničnik, Matic Maruško, Žiga Kous, Klemen Pucko, Klemen Šturm, Marin Karamarko, Jan Gorenc, Dragan Lovrić, Alen Kozar, Luka Bobičanec, Tomi Horvat, Aljaž Antolin, Marko Brkić, Rok Erniša, Staniša Mandić, Renato Simić, Samsindin Ouro, David Đurak, Kevin Žižek, Andrija Filipović, Vito Štrakl in Mihael Klepač. 

Zaradi reprezentančnih obveznosti v preteklih dneh bodo s pripravami nekoliko kasneje pričeli Nino Kouter, Kai Cipot, Tio Cipot in Lan Erjavec. Od zdaj že bivših soigralcev se je na večerji poslovil Jure Travner, ki se je po izteku pogodbe preselil v avstrijskega četrtoligaša SV Raiffeisen Wildon.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
Naslednja tekma
ns_MURA_80px.png
80px-FK_Partizan.png
Prijateljska tekma

Fazanerija

sobota, 26. junij 2021 18.00

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  Pivovarna Union

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti