banner_carno_bejli_kout.png
DSC_0688_FullHD.jpg

VRHUNCI TEKME

Premalo želje in dinamike

Ante Šimundža po porazu s Celjem.

Članska ekipa

ponedeljek, 2. december 2019, 10.10

Po remiju v Sežani smo se odpravili še na drugo zaporedno gostovanje, tokrat v Celje. Grofje, ki smo jih letos enkrat že premagali, enkrat pa se je srečanje končalo z delitvijo točk, so bili tokrat tisti, ki so se veselili zmage. Odločilni trenutek tekme se je zgodil v 31. minuti, ko je Ivan Božić izkoristil neodločnost naše obrambe in zadel edini zadetek na srečanju. Ante Šimundža po tekmi razumljivo ni bil zadovoljen: "Vtisi nikakor niso dobri, saj nismo osvojili treh točk, ki smo si jih želeli. Nisem zadovoljen s pristopom, ki smo ga pokazali v prvem polčasu. Premalo je bilo želje, agresivnosti, teka, dinamike, kompaktnosti. Sicer tudi nasprotnik ni bil nekaj posebnega, a bistveno je, da so zadeli," je prvi komentar Anteja Šimundže.

Kje je razlog za slabši pristop? "Težko odgovorim na to vprašanje. Dobro smo delali cel teden, pripravljali smo se nasprotnika, kako odigrati. V prvem polčasu teh zadev iz treningov nismo izpeljali niti enkrat. Definitivno je bil slab moment celotne ekipe. Ali so se ustrašili, ali je bila prezahtevna tekma, prevelika želja ... Ne vem. Odpovedala je celotna ekipa in ni bila na nivoju, kakršnega smo si želeli. Pogovorili se bomo, kje so bili vzroki za slabo predstavo," dodaja trener Mure.

Čeprav smo poskusili kar s tremi napadalci, si pravih priložnosti nismo pripravili. "Poizkušali smo igrati v rombu, ampak naši mladi igralci do sedaj niso imeli s tem izkušenj. Imeli smo svoje polpriložnosti, zagotovo bi lahko izenačili, ampak zaradi slabega prvega polčasa nam tega nogomet ni dovolil," pojasnjuje Šimundža. Tudi tokrat smo morali srečanje odigrati brez nekaterih standardnih članov prve enajsterice. "V Sežani nam je manjkalo šest igralcev. Odsotnost se zagotovo pozna, še bolj številčnim ekipam se odsotnosti poznajo. V Sežani je bil pristop izreden, zato smo tudi osvojili točko. Danes je bila podobna delavna tekma, a pristop je bil tisti, ki ni bil pravi," opozarja.

Motivacija po treh tekmah brez zmage pred zadnjim dvobojem z Bravom ne bi smela biti vprašljiva. "Ne vidim nobenih težav. Smo na poziciji, na kateri želimo biti. Točkovno smo dosti višje kot leto prej. Naredili smo korak naprej. S tega stališča ne vidim težav, če pa je to problem, potem pa imamo dober problem," zaključuje Šimundža.

Zadnja tekma nas čaka v četrtek. Ob 17. uri se bomo na Fazaneriji pomerili z Bravom.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
1 Aluminij 0 0 0 0 0
2 Bravo 0 0 0 0 0
3 CB24 Tabor Sežana 0 0 0 0 0
4 Celje 0 0 0 0 0
5 Domžale 0 0 0 0 0
6 Gorica 0 0 0 0 0
7 Koper 0 0 0 0 0
8 Maribor 0 0 0 0 0
9 Mura 0 0 0 0 0
10 Olimpija Ljubljana 0 0 0 0 0
Naslednja tekma
NKCelje_80px.png
ns_MURA_80px.png
Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021

Štadion Z'dežele

sobota, 22. avgust 2020

ZLATI SPONZORJI

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti