banner_carno_bejli_kout.png
JBA_2347_jurebanfi.jpg

PLTS

Prvič letos remizirali z Aluminijem, v Kidričevem brez zadetkov

Srečanje 34. kroga Prve lige Telekom Slovenije se je v Kidričevem gostal z delitvijo točk. Mreži se nista zatresli.

Članska ekipa

nedelja, 16. maj 2021, 15.13

Aluminij Kidričevo - NŠ Mura 0 : 0 (0 : 0)

NŠ Mura: Obradović, Gorenc, Maruško, Karničnik, Šturm, Kouter, Ouro, Bobičanec, Pucko (od 85. Đurak), Mandić (od 72. Horvat), Žižek (od 72. K. Cipot).

V Kidričevem smo še drugič zapored remizirali. Po domačem remiju proti Bravu z 2 : 2, tekma proti Aluminiju ni ponudila zadetkov in končalo se je z delitvijo točk. V prvem polčasu smo imeli nekaj obetavnih akcij, a pravega strela v okvir domačih vrat nismo uspeli sprožiti. V protipanadih je bil dvakrat v obetavni akciji Klemen Pucko, toda njegova podaja v enem primeru ni bila dovolj natančna, v drugem so domači uspeli žogo prestreči. Domači so enkrat ustrelili v okvir vrat, na mestu je bil Matko Obradović.

Tudi drugi polčas ni postregel z obilico dobrega nogometa. Najlepšo priložnost smo zamudili v 55. minuti, ko je Staniša Mandić po podaji Luke Bobičanca iz bližine meril preko vrat. Na drugi strani bi za domače lahko zadel Flakus Bosilj, a je ponovno dobro posredoval Obradović in ostalo je pri delitvi točk.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
Naslednja tekma
ns_MURA_80px.png
80px-FK_Partizan.png
Prijateljska tekma

Fazanerija

sobota, 26. junij 2021 18.00

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  Pivovarna Union

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti