banner_carno_bejli_kout.png
ante_simundza.jpg

PO PRVI TEKMI

Slabo in odlično, a zato so priprave

Ante Šimundža zadovoljen z začetkom priprav in prvo tekmo.

Članska ekipa

četrtek, 16. januar 2020, 08.02

V drugem tednu zimskih priprav so naši nogometaši v sredo odigrali prvo pripravljalno preizkušnjo. Nasproti nam je stal madžarski prvoligaš ZTE, srečanje pa se je končalo z remijem 3:3. "Zavedati se moramo, da je ZTE v zaključnem delu priprav in da v naslednjem tednu že začnejo prvenstvo. Nasprotniku smo dovolili, da so do vseh treh zadetkov prišli po protinapadih. S prikazanim, predvsem s tekaškim delom, sem zelo zadovoljen," je ocena prve preizkušnje glavnega trenerja Mure.

Še 15 minut pred koncem so gostje vodili s 3:0. Po zadetkih Kousa, Gorenca in Maroše se je tekma končala z remijem. Čeprav rezultat na takšnih tekmah ni v prvem planu, veseli odziv po zaostanku. "To so pripravljalne tekme, ne prijateljske. Zato je pomembno, da smo v teh tekmah tekmovalni. V taktičnem smislu, smo bili pri drugem in tretjem prejetem golu zelo slabi, a zaradi tega so priprave in to bomo popravili. Tudi na pripravljalni tekmi je povratek po zaostanku treh golov zelo pozitivna zadeva," je zadovoljen Ante Šimundža.

Prvič so se v črno-belem dresu predstavili trije novinci Staniša Mandić, Renato Simić in Jan Gorenc. "Pomembno je, da so osredotočeni in želijo delati ter napredovati. Verjamem, da bodo iz treninga v trening boljši. Vsekakor ne gre pričakovati, da bi bili oni tisti ta pravi že takoj. Moramo jim dati čas, morajo se spoznati z okoljem, ekipo in našimi principi. Z njihovim pristopom in voljo sem zadovoljen," dodaja. Naš trener je s potekom priprav zadovoljen. "Zaenkrat vse poteka zelo dobro. Tudi ti, ki so poškodovani, se počasi vračajo. Verjamem, da se bodo čim prej priključili treningom. Pristop vseh na treningih je odličen, vsi so zagnani. Zavedajo se pomembnosti teh priprav. To je glavni del za celo leto," poudarja.

Nova pripravljana tekma je na vrsti v soboto, takrat bo nasprotnik ekipa Medžimurja iz Čakovca.

 

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
1 Aluminij 0 0 0 0 0
2 Bravo 0 0 0 0 0
3 CB24 Tabor Sežana 0 0 0 0 0
4 Celje 0 0 0 0 0
5 Domžale 0 0 0 0 0
6 Gorica 0 0 0 0 0
7 Koper 0 0 0 0 0
8 Maribor 0 0 0 0 0
9 Mura 0 0 0 0 0
10 Olimpija Ljubljana 0 0 0 0 0
Naslednja tekma
NKCelje_80px.png
ns_MURA_80px.png
Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021

Štadion Z'dežele

sobota, 22. avgust 2020

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti