banner_carno_bejli_kout.png
DSC_3506.jpg

ČARNO-BEJLI

Spoznajte čarno-bejlo zgodovino

V preteklih tednih ste lahko v akciji »ŠTO SAN« spoznavali čarno-bejle, ki so v prekmurskem nogometnem ponosu pustili svoj pečat. Zdaj si lahko unikaten zbirateljski kos z njihovo podobo tudi zagotovite.

Članska ekipa

četrtek, 3. junij 2021, 23.48

Mineva že 97 let odkar se nam po žilah pretaka čarno-bejla kri. Mura je v tem času bila številne bitke - nekatere bolj, druge manj uspešno. A vendar smo še vedno tu. 

Počasi odštevamo do stoletnega jubileja, ki nas čaka za tri leta. Za ta jubilej se želimo pokloniti vsem, ki so ustvarjali in še vedno ustvarjajo to zgodbo. Ne samo nogometašem. Vsem. Vsem, ki jim je pri srcu čarno-bejla.

Vsako leto do stoletnice bo na voljo sedemnajst zbirateljskih kartic. Prvi komplet sedemnajstih je že na voljo. Naslednje leto sledi novih sedemnajst in tako naprej do leta, ko bomo slavili naš jubilej. 

Da bo zbirateljska kolekcija takšna, kot mora biti, smo za vas pripravili tudi čarno-bejli album, v katerem boste lahko hranili zbirateljske kartice in delček zgodovine. Ravno slednjo ste že lahko, ali jo še boste, spoznavali skozi zbirateljske kartice.

Te si lahko zagotovite preko spleta, kjer vas, na vašo željo, čaka tudi album. Zbirateljske kartice si lahko zagotovite tudi v 41 čarno-bejlih oštarijah. Za vsako kartico boste odšteli pet evrov. Ste pripravljeni z nami spoznavati in iti skozi zgodovino Mure?

NAŠE ČARNO-BEJLE OŠTARIJE

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
Naslednja tekma
ns_MURA_80px.png
80px-FK_Partizan.png
Prijateljska tekma

Fazanerija

sobota, 26. junij 2021 18.00

GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

 

 

  Pivovarna Union

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti