banner_carno_bejli_kout.png
Still0919_00000.jpg

PRVA LIGA TELEKOM SLOVENIJE

Veseli vrnitve navijačev, pričakujemo zanimivo tekmo

Ante Šimundža pred tekmo s Celjem

Članska ekipa

petek, 20. september 2019, 13.27

Naši nogometaši so se v sredo prebili v četrtfinale Pokala Slovenije, Ante Šimundža pa je ob tem počitek namenil nekaterim standardnim članom udarne enajsterice: "Zelo pomembno je, da imamo igralce. na katere lahko računamo v vsakem trenutku. Dejstvo je, da so nekateri iz takšnih ali drugačnih razlogov v prednosti. Ko si v formi, je težko nekoga zamenjati, po drugi strani pa je pokalno tekmovanje kot nalašč za rotacije. Zelo pomembno je, da so igralci, ki so dobili priložnost, svoje naloge opravili zelo dobro."

Po treh gostujočih tekmah, ko nismo okusili slasti zmage, smo zdaj slavili dvakrat zapored. "Pomembno je, da na gostovanjih nismo izgubili. Držali smo kontinuiteto, nismo pa še kot klub in ekipa na takem nivoju, da bi od igralcev zahtevali zgolj zmagovanje v serijah. To ne bi bilo pošteno do njih, saj smo še vedno na poti razvoja, po drugi strani pa je ta konstanta v gostujočih tekmah zelo pomembna. Vsaka zmaga je zelo dobrodošla, ker okrepi samozavest tako posameznika kot ekipe."

Prva tekma s Celjani se je končala z remijem, zdaj si želimo nadaljevati zmagovalni niz: "Iz tiste tekme poznamo način igre Celja, čeprav se je kadrovsko malo spremenilo. Pripeljali so dva nova igralca. Ideja in principi Celja ostajajo isti. So karakterni, borijo se do konca in so ekipa, ki želi igrati, nadigravati. Pričakujem zanimivo tekmo."

Na zadnji tekmi proti Tabor Sežani je manjkala podpora s severa, saj zaradi nesoglasij na srečanju ni bilo Black Gringosov. Ti se za tekmo s Celjem ponovno vračajo na Fazanerijo. Šimunžda pravi, da so jih z nogometaši pogrešali. "V zadnji tekmi smo jih zelo pogrešali. Ultrasi so tisti, ki so zelo pomembni na tekmah. Stojijo nam ob strani v dobrem in slabem. Zelo smo jih pogrešali in zelo se veselimo njihovega navijanja na prihajajočih tekmah."

Srečanje s Celjem bo na sporedu v nedeljo ob 18. uri. Vstopnice po nižji ceni si lahko v predprodaji zagotovite v baru na stadionu Fazanerija še danes med 14. in 20. uro ter jutri med 10. in 14. uro. Prodaja poteka tudi preko spleta. Stadion vrata odpira ob 16.30, ko se začenja tudi prodaja vstopnic.

Vse obiskovalce tekme s Celjem opozarjamo, da je parkiranje na zasebnih zemljiščih na Razlagovi ulici prepovedano. Če je možno, se na tekmo odpravite peš. Za parkiranje priporočamo uporabo javnih parkirišč v bližini stadiona: pri vojašnici, lokalu Spartacus, zdravstvenemu domu in 1. OŠ Murska Sobota.

Napolnimo Fazanerijo in črno-bele skupaj popeljimo do novih treh točk!

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
1 Aluminij 0 0 0 0 0
2 Bravo 0 0 0 0 0
3 CB24 Tabor Sežana 0 0 0 0 0
4 Celje 0 0 0 0 0
5 Domžale 0 0 0 0 0
6 Gorica 0 0 0 0 0
7 Koper 0 0 0 0 0
8 Maribor 0 0 0 0 0
9 Mura 0 0 0 0 0
10 Olimpija Ljubljana 0 0 0 0 0
Naslednja tekma
NKCelje_80px.png
ns_MURA_80px.png
Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021

Štadion Z'dežele

sobota, 22. avgust 2020

ZLATI SPONZORJI

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti