banner_carno_bejli_kout.png
Still1003_00000.jpg

Pred tekmo z Mariborom

Z 12 igralci nad Maribor

Ante Šimundža in Matko Obradović pred tekmo z Mariborom.

Članska ekipa

sobota, 5. oktober 2019, 07.50

Po zmagi nad Domžalami je pred nami nova zahtevna preizkušnja. Odhajamo v Ljudski vrt, kjer nas čaka dvoboj z vodilnim Mariborom. Igralcem je malo daljši premor po zgoščenem ritmu tekmu prišel še kako prav: "Zagotovo je velik plus za nas, da smo imeli malo več odmora med zadnjo tekmo in to, ki nas čaka. Zdaj je bil res zgoščen ritem, fantje so se kar izčrpali na teh tekmah. Mislim, da smo pokazali, da smo pripravljeni na ta ritem in da ga lahko zdržimo," pravi vratar Matko Obradović.

Dokaz so tudi dobri rezultati v zadnjih šestih tekmah, ki so bile odigrane v 17 dneh: "Točkovno smo dobri, naredili smo dobre rezultate. Zadovoljni smo glede točkovne bere, je pa dejstvo, da smo plačali velik davek s poškodbo Alena Kozarja. Žal je to, sestavni del nogometa. Sicer pa si želimo še boljše, še močneje, še hitreje. Smo ekipa, ki ima pred sabo še veliko dela in možnost ogromnega napredka. Z zadnjimi rezultati smo pokazali, da je to tista pot, po kateri je treba hoditi," pa na preteklo obdobje gleda trener Ante Šimundža.

Naš trener pravi, da bo proti Mariboru potreben evropski pristop: "Evropski pristop, maksimalna koncentracija vseh igralcev, tako tistih, ki igrajo in na klopi kot tudi izven kadra. Vemo, da je Maribor v izjemni seriji in da jim je po izpadu iz Evrope ter pokala ostalo samo prvenstvo. Imajo izkušnje, izredno kvaliteto, nas pa to mora siliti k temu, da bomo koncentrirani od začetka do konca," pred tekmo z Mariborom pravi trener.

"Gre za posebno tekmo, zagotovo bo spet poln stadion. Prihaja veliko naših navijačev, tam bodo tudi njihovi. Borimo se za vrh prvenstvene lestvice. Mislim, da bo ena dobra tekma. Toda na njo se moramo pripraviti tako kot na vsako. Ni razlikovanja v tekmah, da so eni boljši, drugi slabši. Vsaka tekma je pomembna," še napoveduje Obradović.

Črno-bele bo ponovno bodrila prava armada navijačev, v Ljudskem vrtu jih bo več kot 1000. "Podpore se veselimo. Gledalci so nas razvadili, da nas spremljajo na vsaki tekmi, tudi na gostovanjih. Bližina Maribora omogoča marsikomu, da se odpravi v Ljudski vrt in verjamem, da bodo naš 12. igralce, ki nam bo pomagal v težkih trenutkih. Verjamem, da bodo igrali tekmo z nami od začetka do konca," se izjemne navijaške podpore veseli Šimundža.

Srečanje v Mariboru se bo začelo ob 20.15. Zadnje vstopnice za črno-belo tribuno si lahko še vedno zagotovite v baru na stadionu Fazanerija med 11. in 16. uro!

Avtobus z navijači bo iz Murske Sobote proti Mariboru krenil izpred paririšča za nakupovalnim središčem BTC. Zbor je ob 18.uri, odhod proti Ljudskemu vrtu 18.15.

Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021
Poz. Klub T Z N P Točke
1 Aluminij 0 0 0 0 0
2 Bravo 0 0 0 0 0
3 CB24 Tabor Sežana 0 0 0 0 0
4 Celje 0 0 0 0 0
5 Domžale 0 0 0 0 0
6 Gorica 0 0 0 0 0
7 Koper 0 0 0 0 0
8 Maribor 0 0 0 0 0
9 Mura 0 0 0 0 0
10 Olimpija Ljubljana 0 0 0 0 0
Naslednja tekma
NKCelje_80px.png
ns_MURA_80px.png
Prva liga Telekom Slovenije 2020/2021

Štadion Z'dežele

sobota, 22. avgust 2020

ZLATI SPONZORJI

 

 

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti