Nogometašice odslej v čarno-bejlih avtomobilih

Danes so nogometašice ŽNK Mura Nona v AC-Profekt v uporabo prevzele vozila Peugeot.

V AC-Profekt v Murski Soboti so nogometašice Mure danes prevzele avtomobile znamke Peugeot, ki so odeti v čarno-bejle barve. Slovesno jim je ključe predala in zaželela varno vožnjo direktorica Bernarda Maučec Cigan. Z novimi vozili bodo na cesti od danes naprej Špela Kolbl, Špela Rozmarič, Anja Eferl, Iva Kocijan in Kaja Korošec.

Bernarda Maučec Cigan, direktorica AC-Profekt Murska Sobota: »Jaz bi ekipi ŽNK Mura Nona čestitala za vse izredne uspehe v preteklih letih in si želim, da bomo tako dobro sodelovali tudi vnaprej. Nogometašicam želim vse dobro in najboljše vnaprej. Želim si, da nas ve in vozila Peugeot popeljete v Evropo«.

Štefan Kozic, športni direktor ŽNK Mura Nona: »Veseli me, da se naše sodelovanje z AC-Profekt nadaljuje. Vozila Peugeot so našim igralkam do zdaj odlično služila in verjamem, da bo tako tudi vnaprej«.

Smiljan Fekonja, generalni sponzor ŽNK Mura Nona: »Vesel sem, da sem tukaj danes z vami, bil sem tudi v preteklosti. Avtomobili so vam dobro služili, želim si, da tudi v črno-beli barvi nadaljujemo tako kot do zdaj, oziroma še bolje in vas popeljejo do novih zmag«.

Aleš Kegelj, poslovni direktor NŠ Mura: »Najprej zahvala AC-Profekt za sodelovanje in verjamem, da bo to sodelovanje plodno in dolgoročno. Hitro smo se dogovorili, zato ni razlogov, da temu ne bi bilo tako. Igralkam pa želim veliko uspeha, varno vožnjo in čuvajte avtomobile«.


Minimalno 8 znakov