Nove zmage mladincev, kadetov in selekcije U15

Za tekmovalnimi selekcijami čarno-bejlih je v točkovnem smislu popoln vikend. Tri tekme, devet točk, brez prejetega zadetka. Kako pa so se odrezale ostale Murine selekcije?

U19: POL DUCATA ZADETKOV V MREŽI GORICE

Mladinci čarno-bejlih nadaljujejo z dobrimi predstavami in so po osmih odigranih krogih še edina neporažena ekipa v prvenstvu. Tokrat je četa Matjaža Keka mlajšega brez večjih težav premagala Gorico, proti kateri so že ob polčasu vodili s 3 : 0. V prvem polčasu je dvakrat zadel Jaka Domjan, en zadetek je dodal Luka Turudija. V nadaljevanju so čarno-bejli zadeli še trikrat, v polno so merili Niko Graj, Luka Močiler in Luka Baš. Muraši imajo po osmih odigranih krogih pet zmag in tri remije, ter imajo pred zasledovalci (ki imajo tekmo manj) pet točk prednosti.

U17: GOSTUJOČA ZMAGA PROTI DRAVOGRADU

Kadetska selekcija čarno-bejlih nadaljuje z zmagovalno serijo, v Dravogradu so varovanci Jerneja Repine slavili še na četrti tekmi zapored, tokrat so z 2 : 0 premagali istoimenskega domačina. Za zmago sta zadela Alin Kumer Čelik in Anej Kerman. Čarno-bejli za vodilnima Olimpijo in Bravom zaostajajo za eno točko, imajo pa enak točkovni izkupiček kot Ilirija in Maribor. Vsi ti so doslej osvojili 13 točk, vodilni dvojec jih je zbral 14.

U15: VISOKA ZMAGA PROTI DRAVOGRADU

Selekcija U15 je odigrala tekmo 7. kroga in v Dravogradu prišla do visoke zmage s 5 : 0. Za čarno-bejle so igrali Mai Hakl, Jaša Nusdorfer, Blaž Kovač, Žiga Kosi, Amadej Filipčič, Gal Vršič, Miha Matjašec, Jaka Zamuda, Maj Balažic, Maks Felicijan, Jan Jerebic, Ajdin Dulić, Tristan Rantaša, Alex Vukan, Enej Krček in Jure Wolf. Za visoko zmago je dvakrat zadel Maj Balažic, po en zadetek so dodali Miha Matjašec, Blaž Kovač in Enej Krček. S to zmago so čarno-bejli skočili na drugo mesto in zdaj zaostajajo samo za vodilnim Mariborom, ki je Murašem tudi zadal edini poraz v letošnji sezoni.

U14: VISOKA ZMAGA NAD ZBOČEM

Selekcija U14 je odigrala tekmo v MNZ ligi U17 proti ekipi Zboč in zmagala z rezultatom 12:0. Za Muro so igrali Ajdin Dulič, Mark Durič, Ty Rošker, Val Nai Matiš, Aljoša Sovič, Jaša Kutoš, Tanaj Kološa, Tim Perkič, Nani Bauer, Maks Ribaš, Žiga Kreft, Matjaž Plevel, Luka Kaučič, Denisz Wachter, Tristan Rantaša, Anže Rakovec, Jure Wolf in Miha Gregorec.

U10: PRIJATELJSKA TEKMA V KIDRIČEVEM

Selekcija U10 se je v soboto mudila v Kidričevem, kjer so odigrali prijateljsko tekmo proti Aluminiju in na koncu slavili s 4 : 3. Za Muro so igrali Saša Cotter, Nejc Prosič, Rok Škraban, Alen Mašič, Žak Valner, Lian Debelak, Niko Valec, Anej Slana, Lamin Šavel, Liam Pavel, Blaž Pučko, Juš Kekec, Gal Pečič, Neo Ficko, Jakob Celec in Ivo Ivanič.


ŽNK MURA NONA

U15: VISOKA ZMAGA PROTI MARIBORU

Selekcija U15 je odigrala 3. krog prvenstva proti ekipi NK MB Tabor. Murašice so brez težav slavile z visokih 13 : 0, za čarno-bejle so igrale Recek Tiara, Škrobar Nuša, Branšperger Marij, Kavaš Lana, Gjergjek Nella, Linhard Deja, Krajnc Tjaša, Šernek Lana in Skaza Pevnik Katinka, Horvat Tjaša, Ribaš Živa, Kramberger Lana, Pucko Eva Mia, Pušenjak Dominika in Halas Alina. Osemkrat je v polno merila Lana Šernek, trikrat je zadela Nella Gjergjek, po en zadetek sta dodali Nuša Škrobar in Lana Kramberger.

U13: DVE ZMAGI IN PORAZ

Murašice so sodelovale na turnirju v Radljah ob Dravi. Na prvi tekmi so bile nogometašice Aluminija boljše s 5 : 1, na drugi tekmi so Murašice premagale DNK Trbovlje s 5 : 0, na tretji tekmi pa so WFC Dravo Ptuj premagali s 7 : 0. Za Murašice so igrale Živa Gabor, Ela Škodnik, Sara Žabota, Eva Horvat, Kaja Pucko, Ruby Šuster, Ana Kralj, Zala Kreft, Miša Kerčmar, Alina Halas in Živa Ribaš, ekipo je vodil Zdenko Maučec.

U9: ODIGRALI TURNIR V BAKOVCIH

Selekcija ŽNK Mura Nona U9 se je udeležila turnirja v Bakovcih. Na prvi tekmi so z ekipo Bogojine Murašice igrale 3 : 3, druga tekma proti dečkom iz Mure se je končala s porazom 7:0, na koncu pa so Murašice klonile proti domačim Bakovcem z 2 : 1. Za ŽNK Mura Nona so igrale Julija Žižek, Iskra Pejčić, Nala Kreft, Zala Kosi, Špela Baša in Tjaša Baša.

Minimalno 8 znakov