NOVO! Sezonska vstopnica kot plačilna kartica

V ponedeljek, 5.6.2023, se začenja prodaja sezonskih vstopnic za sezono 2023/24. Najpomembnejša novost je ta, da bo sezonska vstopnica odslej služila tudi kot plačilna kartica.

Nova sezona za navijače čarno-bejlih prinaša kar nekaj novosti, najpomembnejša med njimi je ta, da bo vaša sezonska vstopnica odslej tudi plačilna kartica za vse storitve na stadionu Fazanerija. Z dobroimetjem, ki ga boste imeli na sezonski vstopnici (po novem tudi plačilni kartici) boste lahko kupili artikle v Čarno-bejli bauti, plačali pijačo v klubskem baru oziroma v baru med tekmami čarno-bejlih. V klubu namreč v tej sezoni postopoma prehajamo na brezgotovinsko poslovanje.

Ste imeli v lanski sezoni sezonsko vstopnico? Potem boste letos deležni popusta. Od srede naprej so v prodaji sezonske vstopnice za prihajajočo sezono 2023/24. Cena sezonske VIP vstopnice znaša 600 evrov, za sezonsko vstopnico na glavni tribuni bo potrebno odšteti 160 evrov (oziroma 130 evrov, v kolikor ste imeli sezonsko vstopnico tudi v lanski sezoni). 

Cena sezonske vstopnice za ostale tribune znaša 130 evrov (oziroma 110 evrov, v kolikor ste imeli sezonsko vstopnico tudi v lanski sezoni), za otroško sezonsko vstopnico pa bo potrebno odšteti 70 evrov (oziroma 60 evrov, v kolikor ste imeli sezonsko vstopnico tudi v lanski sezoni). 

Tistim, ki ste imeli sezonske vstopnice v lanski sezoni, vam bomo do 30.6.2023 rezervirali enake sedeže kot ste jih imeli lani. V kolikor do omenjenega datuma ne podaljšate sezonske vstopnice, bodo ti sedeži šli v prodajo. Seveda pa si lahko ob podaljšanju sezonske vstopnice izberete drug sedež. Sezonske vstopnice bodo veljale tudi za domače tekme v Pokalu Pivovarna Union in za obisk vseh domačih tekem ŽNK Mura Nona, ne glede na prizorišče tekme.

Druga novost, ki bo veljala samo za mesec junij, je nakup sezonske vstopnice za tribuno sever po ceni 70 evrov. Prodaja sezonskih vstopnic po akcijski ceni bo potekala samo v juniju, kasneje bo cena enaka kot za ostale tribune.

Tretja novost pa je družinski sektor, kjer bomo najmlajšim ponudili zanimivo in pestro izkušnjo iz nogometnih tekem, glavna “zvezda” družinskega sektorja pa bo naša maskota Štrki. Za otroke na družinskem sektorju pa smo pripravili tudi druge ugodnosti. Kako do sezonske vstopnice za družinski sektor? Za nakup morata biti vsaj 1 starš in 1 otrok, največ pa 2 starša in 4 otroci. 

UGODNOSTI ZA IMETNIKE SEZONSKIH VSTOPNIC:

– Dobroimetje na sezonski vstopnici (plačilni kartici) v višini 10 evrov
– 10-odstotni popust pri nakupu v trgovini
– 20-odstotni popust pri nakupu novega dresa
– Žreb za “All access” na domači tekmi Mure
– Žreb med imetniki otroških vstopnic (navadni in družinski sektor), da pospremijo nogometaše na igrišče

CENE SEZONSKIH VSTOPNIC (OBSTOJEČI IMETNIKI): 

VIP – 600 evrov
Glavna tribuna – 130 evrov
Ostale tribune – 110 evrov
Otroška (od 6 do 15 let) – 60 evrov

Otroci do 5. leta starosti imajo prost vstop

CENE SEZONSKIH VSTOPNIC (NOVI KUPCI): 

VIP – 600 evrov
Glavna tribuna – 160 evrov
Ostale tribune – 130 evrov
Otroška – 70 evrov

CENA SEZONSKIH VSTOPNIC (DRUŽINSKI SEKTOR):

Minimalno: 1 starš in 1 otrok
Maksimalno: 2 starša in 4 otroci

Odrasla – 90 evrov
Otroška (od 6 do 15 let) – 30 evrov

CENA SEZONSKE VSTOPNICE (SEVER) – samo v mesecu juniju

Odrasla – 70 evrov
Otroška – 35 evrov

PRODAJA VSTOPNIC:

Čarno-bejla bauta od ponedeljka do petka od 14. do 18. ure in v soboto od 10. do 14. ure

Minimalno 8 znakov