NOVO V FAZANERIJI, »Z DECO NA DRUŽINSKI SEKTOR«

Ena izmed novosti na tekmah Mure v prihajajoči sezoni je tudi uvedba družinskega sektorja. Otroke na družinskem sektorju čaka druženje s Štrkijem in druge ugodnosti.

Nova sezona prinaša nove ugodnosti, ena izmed najbolj atraktivnih je zagotovo uvedba družinskega sektorja, ki bo najmlajšim navijačem tekme Mure še približala in jih naredila še zanimivejše. Za družinski sektor je rezerviranih 160 mest na tribuni F, ki bo odslej namenjena samo čarno-bejlin družinam.

Glavna zvezda družinskega sektorja bo seveda maskota Štrki, ki bo skrbel za animacijo otrok in bo na voljo za fotografiranje in druženje. V kolikor Štrkija še niste imeli priložnosti spoznati, je to idealna priložnost, da to storite.

Otroci, ki bodo imeli sezonske vstopnice na družinskem sektorju, bodo sodelovali v žrebanju, ki jim lahko omogoči, da bodo na eni izmed tekem na igrišče pospremili nogometaše domače in gostujoče ekipe. Za otroke na družinskem sektorju pa bo veljala tudi določena akcijska ponudba, za katero bodo poskrbeli sponzorji med sezono.

Za nakup vstopnic na družinskem sektorju morata biti vsaj en starš in en otrok, največje dovoljeno število oseb pa sta dva starša in štirje otroci.

UGODNOSTI ZA IMETNIKE SEZONSKIH VSTOPNIC:

– Dobroimetje na sezonski vstopnici (plačilni kartici) v višini 10 evrov
– 10-odstotni popust pri nakupu v trgovini
– 20-odstotni popust pri nakupu novega dresa
– Žreb za “All access” na domači tekmi Mure
– Žreb med imetniki otroških vstopnic (navadni in družinski sektor), da pospremijo nogometaše na igrišče
– Akcijske cene za otroke (50% popust na sladoled ali kokice)

CENA SEZONSKIH VSTOPNIC (DRUŽINSKI SEKTOR):

Minimalno: 1 starš in 1 otrok
Maksimalno: 2 starša in 4 otroci

Odrasla – 90 evrov
Otroška (od 6 do 15 let) – 30 evrov

Otroci do vključno 5. leta starosti imajo PROST VSTOP in tako v primeru, da pride en starš z otrokom, starim 5 let ali manj, plača samo odraslo vstopnico (90 evrov), otrok pa prejme sezonsko zastonj.

Minimalno 8 znakov