NŠ Mura in Biroplast Solutions d.o.o. z roko v roki do digitalne prenove stadiona

V NŠ Mura smo se že pred časom odločili, da s sezono 2023/24 prehajamo na brezgotovinsko poslovanje. Prenovo celotnega sistema smo zaupali podjetju Biroplast.

Novosti in spremembe stalnica na slehernem področju v življenju. Tudi zato smo se v NŠ Mura v letošnji sezoni odločili, da posodobimo celoten sistem ticketinga, obenem pa preidemo na brezgotovinsko poslovanje. Pri tem nam je pomagalo podjetje Biroplast Solutions d.o.o., ki je v enem sistemu združilo več manjših sistemov, ki smo jih imeli pri različnih ponudnikih. 

Ideja in glavno vodilo za razvoj novega produkta je bila celovitost in poenotenost  poslovanja na enem mestu. V klubu smo bili že na začetku leta odločeni, da razširimo svojo ponudbo na samem stadionu, kar smo v prvi vrsti storili s klubskim barom in Čarno bejlo bauto, v drugi vrsti pa s poenotenjem celotnega sistema delovanja na enem mestu.

Od danes naprej boste tako lahko za vse storitve v Fazaneriji plačali s sezonsko vstopnico in plačilno kartico MuraCard. Vsi, ki ste si zagotovili sezonsko vstopnico za letošnjo sezono, jo lahko v teh dneh že dvignete v klubski trgovini, v kolikor ste to že storili, boste že danes lahko plačevali z njo, nanjo smo vam namreč že naložili dobroimetje v višini 10 evrov, ki je ena od ugodnosti za imetnike sezonskih vstopnic. Vsi tisti, ki se za sezonsko vstopnico niste odločili, pa si lahko kadarkoli zagotovite plačilno kartico MuraCard in z njo plačate za vse storitve v Fazaneriji. Cena MuraCard znaša 5 evrov. 

Kot je praksa pri vseh novostih, se je nanje najprej potrebno navaditi. Tudi zato vas že na današnji tekmi z Vojvodino prosimo za potrpežljivost pri morebitnih napakah, ki jih bomo skušali čimprej odpraviti, da bo vaša izkušnja in doživetje Murinih tekem minilu v čim boljšem vzdušju.

Minimalno 8 znakov