Okrepitve v mlajših selekcijah

Kadrovske spremembe se v teh dneh ne dogajajo samo v članski ekipi, aktivno je tudi dogajanje v mlajših selekcijah. Muro so za zdaj okrepili trije reprezentanti mlajših selekcij.

Mladinsko ekipo sta okrepila Timotej Brkić in Luka Turudija. Prvi se je v Fazanerijo preselil iz Maribora, Turudija je k Muri prišel iz Domžal. Oba sta nogometaša sredine igrišča, Brkić se bolje znajde v ofenzivnih nalogah, Turudija pa na mestu osrednjega vezista. Ob tem je potrebno dodati, da se je Brkić že spoznal s članskim nogometom, saj je navkljub mladosti že vknjižil 12 nastopov v 2. SNL, kjer je igral za Brežice. Prvo okrepitev so dobili tudi v kadetski selekciji, kamor se je preselil Luka Močiler, ki je nazadnje branil barve kadetske ekipe Brava. Tudi on se najbolje znajde na sredini igrišča. 

Denis Rajbar: »Po koncu zimskega dela prvenstvo smo povedali, da so bili rezultati mlajših selekcij pod pričakovanji. Muro so tako za zdaj okrepili Luka Močiler, Timotej Brkić in Luka Turudija, ki našo sredino vidijo kot najboljšo za nadaljnji razvoj. Brkić in Turudija bosta začela priprave tudi s člansko ekipo, vsi trije pa so reprezentanti mlajših selekcij Slovenije. Verjamem, da smo v njih dobili nogometaše, ki nam bodo pomagali do boljših rezultatov in bodo v prihodnje tudi resni kandidati za igranje v članski konkurenci. Niso pa to edine okrepitve v mlajših selekcijah, v prihodnjih dneh želimo dodati še dva ali tri nogometaše. Ob tem je potrebno dodati še to, da bodo štirje nogometaši iz mladinske selekcije, in sicer Vid Šumenjak, Niko Kasalo, Jaka Domjan in Žan Buček prav tako začeli priprave s članskim moštvom«.

Minimalno 8 znakov