Po dveh zmagah poraz na tretji pripravljalni tekmi

V Tillmitschu smo se na tretji pripravljalni tekmi pomerili s Sturmom in klonili s 3 : 0.

Sturm Graz : NŠ Mura 3 : 0 (1 : 0)

Schnegg 12’, Prass 59’, Horvat 86’

NŠ Mura: Mihelak, Cipot, Maruško, Kous, Jovićević, Kurtović, Kuzmić, Klepač, Kobie, Dobrovoljc in Petković. V drugem polčasu so zaigrali še: Raduha, Ščernjavič, Proleta, Sadriu, Šarić, Zličić, Graj, Jelovica, Brdik, Brkić in Turudija.

V tretji pripravljalni tekmi smo se v Tillmitscu pomerili z graškim Sturmom in doživeli poraz s 3 : 0. Sturm je povedel v 12. minuti srečanja, ko je zadel Schnegg. Muraši smo nato uspeli vzpostaviti ravnotežje in imeli preko Nikole Petkovića in Nikole Jovićević dve priložnosti, obakrat sta strela za las zletel mimo vrat. Na drugi strani je bil Klemen Mihelak zmagovalec dvoboja iz oči v oči z Emanuelom Emegho.

V nadaljevanju je prvi zapretil Mihael Klepač, ki je z lepim preigravanjem iz igre vrgel dva branilca, nato pa meril za las preko vrat. Nekaj minut kasneje je Borna Proleta po podaji iz kota zatresel vratnico. Sturm je v 59. minuti preko Alexandra Prassa povišal na 2 : 0, končni izid srečanja pa je v 85. minuti postavil nekdanji Muraš Tomi Horvat. Sturm je imel v drugem polčasu še kar nekaj zrelih priložnosti, a se je Florijan Raduha večkrat izkazal z dobrim posredovanjem.

Minimalno 8 znakov