Po trilerju domač poraz z Domžalami

V 1. krogu Prve lige Telemach smo doma gostili Domžale in po vodstvu z 2 : 0 ostali praznih rok.

NŠ Mura – NK Domžale 2 : 3 (2 : 1)

Shabanhaxhaj 11., Saitoski 24.; Julardžija 30., Černe 78., Mihelak 95./ag

NŠ Mura: Mihelak, Proleta, Morris, Cipot (od 45. Dobrovoljc), Sadriu, Kurtović, Maruško, Saitoski (od 64. Petković), Jurišić (od 75. Ščernjavič), Shabanhaxhaj, Maroša.

Podobno kot lansko leto, je tudi letos prva tekma z Domžalami v Fazaneriji ponudila pravi triler. Srečanje smo začeli odlično, saj smo po 24. minutah srečanja vodili že z 2 : 0. Najprej je podajo Amadeja Maroše v zadetek spremenil Dardan Shabanhaxhaj, zatem se je v vlogi podajalca znašel Borna Proleta, premierni zadetek za Muro je dosegel Emir Saitoski. Nekaj minut kasneje znižanje vodstva, v polno je meril Julardžija. Ob koncu prvega polčasa pa šok za vse na tribuni in ob igrišču. Na nosilih je z igrišča moral Kai Cipot, ki bo zaradi poškodbe odsoten dalj časa.

V nadaljevanju smo najprej dobro kontrolirali tekmo, Domžalam niso pustili veliko. Nato pa 77. minuta srečanja, po podaji Nikole Petkovića se je sam pred vratarjem znašel Amadej Maroša, gostujoči vratar pa je s pomočjo branilca strel uspel ubraniti, Domžalčani pa so v hitrem protinapadu izid poravnali na 2 : 2. Ko se je že zdelo, da zmagovalca ne bomo dobili, pa je po kotu prišlo do napake v domači vrsti in gostje so se domov vrnili s polnim izplenom.

Minimalno 8 znakov