banner_carno_bejli_kout.png

Epizoda 41: Srce, fanatizem, borba

Doj se prosi · Epizoda 41: Srce, fanatizem, borba

V 41. epizodi podcasta Doj se prosi je govora o tekmi z Olimpijo, kjer se dotaknemo fanatične borbe čarno-bejlih, premiernega zadetka Nika Kasaloja, sodniških odločitev gospoda iz Spodnjega Dupleka, obnašanja gostujočega trenerja po tekmi in tega, da je Mura pod Dejanom Grabićem dobila dva derbija zapored. Kako pomembna je reprezentančna pavza, ki prihaja? Zakaj so po mnenju Roberta Balantiča Domžale ravno pravšnji naslednji nasprotnik? Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.


Epizoda 40: Remiji

Doj se prosi · Epizoda 40: Remiji

V 40. epizodi podcasta se Tomo, Matjaž, Jernej in Smiljan dotaknemo remija v Gorici. Govora je o tem, da se remi od remija razlikuje, kaj je manjkalo Murašem, da bi prišli do druge zaporedne zmage in koliko pomeni Evropa. Bodo slovenski klubi tam konkurenčni? Dotaknemo se še tekme s Koprom in Olimpijo ter nekaterih drugih tem. Vaša vprašanja in predlogi so dobrodošli.


Epizoda 39: Šok terapija

Doj se prosi · Epizoda 39: Šok terapija

V 39. epizodi podcasta vas pričaka polna zasedba Doj se prosi, nekoliko kasneje je sredi snemanja "uletel" še Jernej Šavel. Govora je seveda o zmagi Mure nad Mariborom, o tem, kaj se je spremenilo od zadnje tekme, o pričakovanjih v naslednji tekmi. Zvonko, Tomo in Jernej so za to oddajo vklopili "nostalgija kotiček", kjer se spominjajo klubov, ki so igrali v 1. SNL tekom zgodovine. Najbolj zanimiva imena, klubi? Vse to! Zakaj bo tekma z Gorico težja kot tekma z Mariborom in še kaj.


Epizoda 38: Grabić je čarno-bejli

Doj se prosi · Epizoda 38: Grabić je čarno-bejli

V 38. epizodi podcasta Doj se prosi je govora predvsem o menjavi na stolčku čarno-bejlih, kar je tudi razlog, da podcast poslušate v četrtek, namesto v torek. Tomo, Zvonko, Jernej in Smiljan pokomentiramo ustoličenje novega trenerja, Jernej pa odpre debato tudi o Damirju Čontali in o pritiskih, ki so bili prisotni od prvega dne. Dotaknemo se tudi prihajajoče tekme z Mariborom, vmes pa zaplavamo še v druge vode.


Epizoda 37: Imperativ zmage

Doj se prosi · Epizoda 37: Imperativ zmage

V 37. epizodi podcasta Doj se prosi je bilo govora o tekmi v Radomljah, ki je prinesla precej razočaranja med čarno-bejlimi. Kaj je šlo narobe, kako spremeniti tok prvenstva, kje iskati rešitev? Je premalo zavedanja o tem, kaj dejansko Mura pomeni ljudem v Prekmurju, premalo borbe za sveti dres? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.


Epizoda 36: Lejko bi, pa nejsmo

Doj se prosi · Epizoda 36: Lejko bi, pa nejsmo

V 36. epizodi podcasta Doj se prosi smo se zbrali skoraj v popolni zasedbi - Tomo, Zvonko, Matjaž in Smiljan smo se dotaknili najbolj pričakovane tekme 21. kroga PLT med Muro in Celjem. Kaj čarno-bejlin manjka v "velikih tekmah", ki se letos kot po pravilu končajo v korist nasprotnika? Optimizem iščemo v sicer dobri predstavi Mure, ki sta jo pokvarila dva naivna zadetka. Ne zamudite Tomojevega monologa na začetku, po povratku pred mikrofon je njemu pripadla uvodna beseda. Govora je tudi o prihajajoči tekmi z Radomljami in še o marsičem.


Epizoda 35: Celje sigdar čarno-bejlo je!

Doj se prosi · Epizoda 35: Celje sigdar čarno-bejlo je!

Tako, spomladanski del sezone je pred vrati, z njim pa dvoboj Mure in Celja, ki je požel ogromno zanimanja, tudi zaradi zadnjih dogodkov na relaciji med obema kluboma. Da bomo Muraši tam v večini se strinjamo Zvonko, Matjaž in Smiljan, ki smo sobotni tekmi namenili kar nekaj pozornosti, ob tem pa se dotaknili tudi okrepitev Mure, pripravljalnih tekem in ostalih klubov. Kdo v boj za prvaka, kdo je po mnenju sogovornikov najbližje izpadu in še kaj.


Epizoda 34: Bosna calling

Doj se prosi · Epizoda 34: Bosna calling

V 34. epizodi podcasta Doj se prosi, smo se Jernej, Zvonko in Smiljan pogovarjali z desnim bočnim branilcem čarno-bejlih Amarjem Beganovićem. "Bega", ki so ga navijači v Prekmurju hitro vzeli za svojega, se je dotaknil različnih zanimivih tem povezanih z njegovim igranjem v Bosni in v Sloveniji, dotaknil se je utripa v slačilnici, novih soigralcev, navijačev, ob tem pa nam je razkril, ali ga je katera od Prekmurk že uspela omrežiti.


Epizoda 33: Srečno pa zdravo

Kot obljubljeno, še zadnja epizoda podcasta Doj se prosi v letošnjem letu. Tem nikakor ni zmanjkalo, saj smo se Zvonko, Tomo, Matjaž in Smiljan najprej dotaknili novincev v čarno-bejlon in morebitnega odhoda Tia Cipota. Govora je bilo tudi o ukvarjanju Celja s čarno-bejlimi in o tem, kdo je v jesenskem delu presenetil in kdo razočaral. Vse to in še več zanimivega razmišljanja v zadnji letošnji epizodi. Ob tej priložnosti pa vsem navijačem in podpornikom Mure želimo srečno, zdravo in uspešno 2023 ter veliko čarno-bejlih zmag.


Epizoda 32: Idemo na pavzo

V 32. epizodi podcasta Doj se prosi, se Jernej, Matjaž, Tomo in Smiljan dotaknejo tekme z Domžalami in Olimpijo. Sledi tudi ocena jesenskega dela prvenstva, kaj za čarno-bejle pomeni šesto mesto in kaj se bo dogajalo v prestopnem roku. Ne zamudite še veliko ostalega zanimivega razmišljanja.


Epizoda 31: Šunka pa zaseka

V 31. epizodi podcasta Doj se prosi se na kratko ustavimo pri tekmi Mura : Koper, nato pa imata glavno besedo brata Kai in Tio Cipot, s katerima v sproščenem vzdušju predebatiramo marsikaj zanimivega. Kako gledata en na drugega, kako sta doživela zapravljeni enajstmetrovki proti St. Patricku in Bravu, kdo je boljši v igranju igric in kateri je večji Casanova? Govorimo tudi o tem, kakšno vlogo ima oče Fabijan, kako bosta “živela” en brez drugega, ko se bodo njune nogometne poti razšle. Tio Cipot nam iz prve roke pove, kaj si misli o zimskem prestopnem roku in ali si želi ostati ali oditi? Vabljeni k poslušanju.


Epizoda 30: Sendvič za 200 evrov

Za dobro vzdušje v 30. epizodi podcasta Doj se prosi je s številko 30 zmago potrdil Martin Šroler, še pred tem smo se razveselili drugega zadetka Luke Bobičanca v letošnji sezoni. Zvonko, Matjaž in Smiljan se v tokratni epizodi dotaknejo tekme z Gorico, govora pa je tudi o terminih tekem, o pokalnem tekmovanju in prihajajočih tekmah s Koprom, Olimpijo in Domžalami. Dotaknemo se tudi "sendviča za 200 evrov", ki ga sodniške napake lahko odnesejo. Zvonko nadomesti Tomoja v "žuti minuti", beseda pa nanese tudi na prihajajoče svetovno prvenstvo.  • Zlati
  • Srebrni
  • Bronasti
  • ŽNK Mura Nona

 

 

 

 

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti