banner_carno_bejli_kout.png

Epizoda 31: Šunka pa zaseka

Doj se prosi · Epizoda 31: Šunka pa zaseka

V 31. epizodi podcasta Doj se prosi se na kratko ustavimo pri tekmi Mura : Koper, nato pa imata glavno besedo brata Kai in Tio Cipot, s katerima v sproščenem vzdušju predebatiramo marsikaj zanimivega. Kako gledata en na drugega, kako sta doživela zapravljeni enajstmetrovki proti St. Patricku in Bravu, kdo je boljši v igranju igric in kateri je večji Casanova? Govorimo tudi o tem, kakšno vlogo ima oče Fabijan, kako bosta “živela” en brez drugega, ko se bodo njune nogometne poti razšle. Tio Cipot nam iz prve roke pove, kaj si misli o zimskem prestopnem roku in ali si želi ostati ali oditi? Vabljeni k poslušanju.


Epizoda 30: Sendvič za 200 evrov

Doj se prosi · Epizoda 30: Sendvič za 200 evrov

Za dobro vzdušje v 30. epizodi podcasta Doj se prosi je s številko 30 zmago potrdil Martin Šroler, še pred tem smo se razveselili drugega zadetka Luke Bobičanca v letošnji sezoni. Zvonko, Matjaž in Smiljan se v tokratni epizodi dotaknejo tekme z Gorico, govora pa je tudi o terminih tekem, o pokalnem tekmovanju in prihajajočih tekmah s Koprom, Olimpijo in Domžalami. Dotaknemo se tudi "sendviča za 200 evrov", ki ga sodniške napake lahko odnesejo. Zvonko nadomesti Tomoja v "žuti minuti", beseda pa nanese tudi na prihajajoče svetovno prvenstvo.


Epizoda 29: Več "jokanja"?

Doj se prosi · Epizoda 29: Več "jokanja"?

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša debato o tekmi v Mariboru. So bili čarno-bejli v določenih situacijah oškodovani? Bo res potrebno več "jokati" na igrišču? Zakaj je Mura tekmo izgubila že v četrtek? Z zanimivim razmišljanjem postreže Zvonko. Katere tri stvari po tekmi v Mariboru predlaga Tomo in zakaj? Najbolj ziritiran zaradi tekme v Mariboru je bil Matjaž, ki mu pripada uvod v tokratni podcast. Dotaknemo se tudi prihajajoče pokalne tekme in tekme z Gorico - katera je pomembnejša?


Epizoda 28: Poker zmag

Doj se prosi · Epizoda 28: Poker zmag

Namesto torka, v četrtek. Megla je odnesla tekmo v nedeljo in Doj se prosi v torek in vsi skupaj smo morali na četrto zaporedno zmago počakati do srede, na poslušanje nove epizode podcasta pa še en dan dlje. Tokrat smo se tekme z Bravom "lotili" Matjaž, Robert in Smiljan, vsak pa je predstavil tudi svoje mnenje glede prostega vstopa na tekmo v sredo. Dotaknili smo se tudi prihajajoče tekme z Mariborom, iger Mihaela Klepača in zaplavali še v druge zanimive teme. Koliko nas bo v Mariboru? Smiljan napoveduje 1500.


Epizoda 27: Gringosi!

Doj se prosi · Epizoda 27: Gringosi!

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša novega gosta, z nami je bil Ali, ki ga vsi poznate kot enega glavnih obrazov navijaške skupine Black Gringos. Zakaj tako masovno gostovanje v Sežani? Kaj lahko od Black Gringosov pričakujemo v prihodnje? Kaj se je spremenilo, da tribuna izgleda vse bolje? So spori, ki so se pred časom pojavili dokončno pozabljeni? Na vsa ta vprašanja dobite odgovore iz prve roke. Seveda pa se dotaknemo tudi gostovanja v Sežani in zakaj je podaja Mirlinda Dakuja do Mihaela Klepača vredna dveh zadetkov. Gančani? Dobro opozorilo za v prihodnje. Vse to in še več, v novi epizodi podcasta Doj se prosi.


Epizoda 26: Pogled s klopi

Doj se prosi · Epizoda 26: Pogled s klopi

V 26. epizodi podcasta Doj se prosi imamo kar dva gosta - natančneje gosta in gostjo. Na začetku se nam pridruži pomočnik trenerja Andrej Kvas, ki se dotakne stvari, ki so se dogajale v zadnjih tednih. Pravi, da razume obisk navijačev in da v tem ni nič slabega ter pojasni, zakaj se nekaj takšnega ne more zgoditi v nekaterih drugih klubih. Dotakne se tudi razvoja Tia Cipota, forme Mirlinda Dakuja in nove energije, ki je zavladala v klubu, prav tako pa postreže z nekaj zanimivostmi in časov, ko je še sam igral nogomet. Kasneje se nam preko telefona pridruži še Špela Kolbl, nogometašica ŽNK Nona Pomurje Beltinci, s katero se dotaknemo prihajajočega derbija med Pomurkami in nogometašicami Olimpije, ki bo odigran v soboški Fazaneriji. Tokrat bomo poleg gostov z vami Jernej, Matjaž in Smiljan.

Epizoda 25: Nije u šoldima sve

Doj se prosi · Epizoda 25: Nije u šoldima sve

Pred vami je 25. epizoda podcasta Doj se prosi, v kateri je zasedba skoraj kompletna, manjka samo Jernej. Prvi besedo dobi Zvonko, ki je tarča svojih sodelavcev. Zakaj? Preverite v začetku podcasta, kjer se dotaknemo zadnje tekme med Muro in Celjem, ki jo podrobno pokomentiramo iz različnih vidikov. Dotaknemo se energije, ki je vidna na igrišču, Tomo pa po sledeh govoric in zapisov sprašuje o statusu Luke Bobičanca. Je lahko Klemen Mihelak naslednik Matka Obradovića? Kako ste vi doživeli vrnitev Nina Koutra v vlogi nasprotnika? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!Epizoda 24: Na mladih svet stoji

Doj se prosi · Epizoda 24: Na mladih svet stoji

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša debato o zadnji tekmi med Muro in Domžalami, kjer smo se Tomo, Matjaž, Smiljan in ponovno tudi Robert Balantič pogovarjali tudi o "mlajši" Muri in njenih izvoznih artiklih. Je pomembneje igrati v Evropi ali prodati katerega izmed mladih nogometašev, v kolikor se ne zgodi oboje? Je točka v Domžalah brez "prtljage" preteklih tekem uspeh ali neuspeh in ali lahko zadnji dogodki poskrbijo za to, da trener in igralci dobijo bolj trdo kožo? Vse to in še več v Doj se prosi!


Epizoda 23: Obiski in parole

Doj se prosi · Epizoda 23: Obiski in parole

Pred vami je 23. epizoda podcasta Doj se prosi, kjer se še zadnjič spomnimo tekme med Muro in Olimpijo, nato pa Tomo, Matjaž in Smiljan odgovarjajo tudi na vaša vprašanja o Matku Obradoviću, o menjavi trenerja ali podpori trenerju in o tem, ali je v Muri preveč tujcev, da se ustvari kemija, ki jo je Mura imela pred leti. Govora je tudi o navijaški skupini Black Gringos in njenem obisku treninga, seveda pa ne pozabimo tudi na pokal Pivovarna Union, kjer se bo Mura pomeril z Gančani, omenimo pa tudi naslednjega nasprotnika čarno-bejlih, Domžale. Za konec pa tudi odziv na govorice o različnih "boksarskih dvobojih" znotraj slačilnice.


Epizoda 22: Napadalni branilci

V novi epizodi podcasta Doj se prosi je govora o trilerju Mure in Kopra. Zvonko se ob tem sprašuje, če je Fazanerija morda izgubila nekaj energije, ki je bila prisotna v preteklih letih in kako jo povrniti. Govora je tudi o tem, da bo tekma z Olimpijo pravi pokazatelj, če se vrača "prava" Mura. Tokratni gost preko telefona pa je nekdanji vratar Mure in Kopra Robert Volk, ki je povedal marsikaj zanimivega in se z veseljem spominjal časov, ki jih je preživel v Fazaneriji.


Epizoda 21: Menjava?

V 21. epizodi podcasta je bilo govora o tekmi z Gorico in zanimivih primerjavah o tem, kako lahko ambient vpliva na igro in če lahko vpliva. Tokratni gost novinar Ekipe Robert Balantič skupaj z Jernejom Šavlom poskrbi za zanimiva razmišljanja, seveda ne manjkajo niti Tomojovi komentarji, Smiljan tokrat bolj v vlogi povezovalca. Odgovorili smo na vaša vprašanja v zvezi s tem ali bi čarno-bejli morali menjati trenerja. Vse to in še več.


  • Zlati
  • Srebrni
  • Bronasti

 

 

 

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti