banner_carno_bejli_kout.png

Epizoda 18: Rakičanski čundraš

Doj se prosi · Epizoda 18: Rakičanski čundraš

Osemnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša novega gosta. Tokrat se nam je pridružil David Kreslin, ki je v družbi Tomoja, Matjaža in Smiljana pokomentiral zadnjo tekmo v Domžalah, veliko pa je bilo govora tudi o navijaških pesmih, o tem, da je Tomo avtor znanega navijaškega napeva "Od Diane pa do Grleca...". Tomo ob tem zaupa, kako so kitice komada nastale in če se je res podajal na pot od Diane do Grleca, pa seveda naprej do Klemenčiča. Debata vmes zaide tudi onstran meja, v ZDA in ima postanke v Mariboru, Ljubljani in drugih krajih po Sloveniji.


Epizoda 17: Celjska sol na irske rane

Doj se prosi · Epizoda 17: Celjska sol na irske rane

Sedemnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša malo manj prijetne teme, saj bo govora o izpadu iz evropskih tekmovanj in nekoliko nepremišljeno zapravljeni prednosti 3 : 0 v Celju. Tekma, ki je dodala sol na rane. Tomo in Smiljan pokomentirava tudi žreb parov predkroga pokala Union, Tomo pa poskrbi tudi za marsikatero zanimivost.


Epizoda 16: Srečna sedmica

Doj se prosi · Epizoda 16: Srečna sedmica

Šestnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša komentar tekme z Domžalami in St. Patrick's Athletic. Zvonko, Matjaž, Tomo in Smiljan smo tokrat debatirali tudi z Damirjem Čontalo, ki se nam je takoj po tekmi pridružil pri snemanju podcasta in predstavil svoja videnja zadnjih dveh tekem. Ne manjka niti napovedi obeh tekem, ki sledita v tem tednu, preverili pa smo, kako se je Tomo odrezal pri napovedi rezultatov 2. kroga PLT. V podcastu se spomnimo in poklonimo tudi našemu preminulemu prijatelju in navijaču Mure Gorazdu Giderju, ki nas je veliko prezgodaj zapustil minuli konec tedna.


Epizoda 15: Zakunjene Stožice

Doj se prosi · Epizoda 15: Zakunjene Stožice

V petnajsti epizodi podcasta Doj se prosi se Tomo, Matjaž in Smiljan najprej ustavimo pri tekmi med Muro in Olimpijo, ki je odprla stare rane. Stožice še naprej ostajajo zaklete za čarno-bejle, ki so tam nazadnje slavili 21.8.2004. Ko "predelamo" tekmo z Olimpijo je na vrsti komentar zadnje evropske tekme, govora je o gostovanja v Dublinu, Tomo pa vmes postreže z marsikatero zanimivostjo.


Epizoda 14: Luka "Sobočanec"

Doj se prosi · Epizoda 14: Luka "Sobočanec"

V 14. epizodi podcasta Doj se prosi se nam je pridružil Luka Bobičanec, ki je postregel z veliko zanimivimi zgodbami. O tem, da ga je pot do profesionalizma vodila preko zidarstva, da mu ravnanje s "švas aparatom" ni tuje in da je vsak trening zanj enak tekmi. Zaupal nam je kakšne so kazni znotraj slačilnice, se dotaknil igranja za slovensko ali hrvaško reprezentanco, ob tem pa povedal, kako vidi svojo vlogo v klubu in kako pomaga novincem. Seveda ne manjka niti komentar zadnje tekme v Moldaviji in napoved četrtkovega obračuna pred, upamo, polno Fazanerijo. Vse to in še več ne zamudite v novi epizodi podcasta Doj se prosi!


Epizoda 13: Prek Moldavije do Irske

Doj se prosi · Epizoda 13: Prek Moldavije do Irske

V 13. epizodi podcasta Doj se prosi smo Jernej, Tomo in Smiljan "nakladali" o prvi evropski tekmi, ki čarno-bejle čaka v četrtek, govora je bilo o okrepitvah Mure, o pripravljalnih tekmah, generalki in o prvem nasprotniku v prvenstvu - ljubljanski Olimpiji. Ob tem smo tudi pokomentirali dogajanje v glavnem mestu države in o tem, kako je bil Jose Mourinho pred leti "v pogovorih" da prevzame Muro. To in še več nakladanja v novi epizodi podcasta Doj se prosi!


Epizoda 12: Čarno-bejla debata

Doj se prosi · Epizoda 12: Čarno-bejla debata

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prihaja v nekoliko drugačni obliki, tokrat je pred vami čarno-bejla debata, v kateri je sodelovalo pet gostov, ki so odgovarjali na vprašanja, ki ste nam jih poslali navijači Mure. Med drugim je bilo govora o tem, kakšna je prestopna logika Mure, kaj vse so bili čarno-bejli pripravljeni storiti, da vrnejo Nina Koutra, manjkalo pa ni niti provokativnih vprašanj, kot je bilo tisto, kdo sestavlja enajsterico Mure. Vse to in še več v Doj se prosi v družbi Roberta Kuzmiča, Damirja Čontale, Nika Lorbka, Žige Kousa in Amarja Beganovića!


Epizoda 11: Mura skozi čas in preko Moldavije do Irske

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša dva gosta. Z nami sta bila Simon Horvat in Aleš Cipot, ki sta zaslužna, da je znane čedalje več zgodovine Mure. Govora bo o “projektu” NK Mura skozi čas, dotaknili smo se žreba kvalifikacij za Konferenčno ligo in se spominjali preteklosti, prav tako pa bo govora o prvi pripravljalni tekmi, okrepitvah in sagi okoli prestopa Nina Koutra.


Epizoda 10: Rekordna desetka

V deseti epizodi podcasta Doj se prosi se sprehodimo skozi letošnjo sezono v prvenstvu in Konferenčni ligi. Beseda bo tekla tudi o doslej najbolj donosnem poslu čarno-bejlih, v graški Sturm se seli Tomi Horvat. Navijačica Trejza ima posebno sporočilo za Nina Koutra, sami pa odgovarjamo na vprašanja, ki se prav tako tičejo nekdanje čarno-bejle desetke. No, na začetku ne manjka niti popkulturni kotiček in "fektanje" kart za koncert Dubioze Kolektiv na Soboških dnevih.


Epizoda 9: Obisk predsednika

V deveti epizodi podcasta Doj se prosi se nam je kot gost pridružil predsednik kluba Robert Kuzmič, ki je pojasnil vse aktualne zadeve - zakaj so bili mariborski navijači po tekmi na terenu, kaj se je dogajalo s Šturmom in Zalokarjem, kakšne bodo aktivnosti Mure na poletni nogometni tržnici in še marsikaj zanimivega.


 

 

 

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti