banner_carno_bejli_kout.png

Epizoda 8: Desna špura

Doj se prosi · Epizoda 8: Desna špura

V osmi epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili Žigo Kousa, ki nam je zaupal, zakaj tako zelo pogreša Žana Karničnika in se sprehodili skozi njegovo kariero, ki se je začela v Muri, nadaljevala v Domžalah in Celju ter se vrnila v Mursko Soboto. Seveda ne pozabimo pokomentirati zadnje tekme z Olimpijo in prihajajoče tekme proti Mariboru. Posebna zahvala pa Denisu Kozarju, ki nam je izdelal šparavček, v katerega smo včeraj že prispevali nekaj kovancev.

Epizoda 7: Vsi v Ljubljano!

Doj se prosi · Epizoda 7: Vsi v Ljubljano!

Sedma epizoda podcasta Doj se prosi prinaša celotno zasedbo, ki pokomentira dogajanje tekme med Muro in Domžalami, zajadra v mednarodne športne vode in se ob koncu razveseli hitrega obiska nenapovedanega gosta.

Epizoda 6: Čošak

Doj se prosi · Čošak

V šesti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora o tekmi Mure in Celja, kjer so čarno-bejli prišli do pomembnih treh točk. Dotaknemo se tudi rdečega kartona, ki so ga prejeli Celjani, reakcije Mure po zaostanku in prihajajoče tekme z Domžalami.

Epizoda 5: Gastarbajter

Doj se prosi · Epizoda 5: Gastarbajter

Peta epizoda podcasta prinaša novega gosta, z nami je bil otrok čarno-bejlih Mitja Mörec. Mičo se po končani igralski karieri dokazuje in prebija kot trener avstrijskega drugoligaša Floridsdorfer AC, ki se trenutno bori za preboj med avstrijsko nogometno elito. Skupaj z njim smo pokomentirali zadnjo tekmo Mure z Radomljami in se dotaknili njegove igralske in trenerske kariere, ki je polna zanimivih zgodb.

Epizoda 4: Vüzenska trojka

V četrti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora predvsem o tekmi Mure in Aluminija, kjer se dotaknemo prvenca Tia Cipota, prebujenja Mihaela Klepača, pokomentiramo pa tudi prihajajočo tekmo Mure in Radomelj.

Epizoda 3: (Čarno)-bejla snežinka

Tretja epizoda podcasta prinaša pogovor z nekdanjim trenerjem Mure Čirom Blaževićem, ki si je utrgal nekaj časa za čarno-bejle. Dotaknili se bomo "snežene" tekme v Šiški, kjer je Mura storila pomemben korak v boju za evropske vstopnice in ima na četrtem mestu pet točk prednosti pred prvim zasledovalcem. Doj se prosi!

Epizoda 2: Ancug za 357 gezero mark

Druga epizoda podcasta Doj se prosi prinaša analizo tekme med Muro in Koprom, pogled na lestvico in zanimive anekdote iz kariere Dejana Nemca - Dike! Doj se prosi!

Epizoda 1: Te pa začajmo!

Premierna epizoda novega podcasta Doj se prosi, kjer bomo vsak teden debatirali o Muri. Za začetek se predstavimo tisti, ki bomo podcast soustvarjali in podebatiramo o tem, kdaj se je začela ljubezen do čarno-bejle.


GENERALNI SPONZOR

ZLATI SPONZORJI

 

    

   

  Pivovarna Union

     

  

Za pravilno delovanje spletne strani uprabljamo piškotke. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
Politika zasebnosti