Politika zasebnosti

Politika zasebnosti na spletni strani nsmura.si je določena s tem dokumentom. Vse osebne informacije, ki nam jih posredujete preko obrazcev ostanejo zasebne, razen če je pri posamezni kategoriji določeno drugače.

Katere informacije zbiramo?

Informacije razdelimo v dve kategoriji:

1. Osebne informacije: Informacije, ki jih navedete ob prijavi na spletni strani in zajemajo: Ime in priimek, naslov, spol, starost in elektronski naslov.
2. Informacije spletne strani: To so informacije, ki jih spletna stran avtomatično shranjuje sama. Sem spadajo piškotki. Spletna stran shranjuje sledeče piškotke:
– piškotek, ki shrani vašo izbiro ali sprejemate piškotke na spletni strani. Čas trajanja tega piškotka je 365 dni.
– piškotek, “Zapomni si me”, pri prijavi. Ta piškotek si zapomni vaše podatke in vas, v koliko ga označite, avtomatično prijavi ob naslednjem obisku strani. Čas trajanja tega piškotka je 365 dni.
– piškotek Google Analytics. Je storitev Googla, ki shranjuje podatke o vašem obisku spletne strani. Politika teh piškotkov je določena s strani Googla.

Vaše osebne podatke hranimo, uporabljamo oziroma prenašamo samo v skladu s posameznikovo privolitvijo in/ali za izvedbo naročila v spletni trgovini. V kolikor ni z zakonom določeno drugače, imate možnost kadar koli pogledati, spremeniti ali izbrisati vaše podatke, ki jih hranimo. To storite tako, da nas kontaktirate preko elektronskega sporočila na [email protected].

Evidence uporabnikov

Na spletni strani nsmura.si zbiramo naslednje evidence uporabnikov:
– evidenca registriranih uporabnikov
– seznam prijavljenih na e-novice
– seznam prijavljenih na nagradne igre

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo preko spletne strani, se uporabljajo za namene delovanje strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in marketinške aktivnosti (nagradne igre).

Zbrani osebni podatki se uporabljajo predvsem za:
– Izboljšanje delovanja spletne strani in sledenja trendom razvoja informacijske tehnologije
– Izboljšanje uporabniške izkušnje z implementacijo najnovejših orodij za spletno stran
– Obveščanje uporabnikov spletne strani o pomembnih informacijah in novosti v klubu, ob prehodni privolitvi/prijavi uporabnika

Če se obiskovalec prijavi na novice, upravljavec spletne strani (društvo Nogometna šola Mura) uporabi tehnologijo, ki javlja, da je kliknil na povezavo, ki je bila navedena v elektronski pošti. To informacijo lahko upravljavec združi z osebnimi podatki obiskovalca z namenom, da mu posreduje novice v zvezi z NŠ Mura. Uporabnik se lahko od prejemanja novic odjavi s klikom na povezavo v elektronski pošti ali s pisno odjavo na elektronski naslov: [email protected].

Uporabniški račun se na željo uporabnika lahko odstrani. Za izbris uporabniškega računa je potrebno kontaktirati [email protected].

Kako vaše podatke prenašamo in hranimo?

Skrbimo, da poteka obdelava vseh vaših osebnih podatkov znotraj Evropske unije. Vaše podatke hranimo v naših ali v podatkovnih sistemih podobdelovalcev skladno z veljavno politiko hrambe. Kako dolgo jih hranimo je odvisno od zakonskih zahtev in poslovnih potreb in so definirane v internih aktih podjetja.

Privolitev

Vaše podatke ne dajemo v najem, ne prodajamo ali kakor koli drugače delimo z drugimi podjetji, brez da bi z njimi imeli sklenjeno ustrezno pogodbo o varstvu osebnih podatkov.

Spremembe

Da bi zagotovili najvišje standarde privatnosti izboljšujemo in popravljamo ta pravilnik. Priporočamo vam, da ta pravilnik občasno preberete in se tako seznanite z vsemi spremembami. Pravilnik je dostopen na spodnjem meniju na glavni in vseh podstraneh nsmura.si s klikom na Politika zasebnosti.

 

 

Minimalno 8 znakov