Polsezona Murine dece

Po koncu jesenskega dela sezone smo pogledali kako so se v tem delu odrezale naše mlajše selekcije.

MLADINCI

Mladinci so v jesenskem delu prvenstva osvojili naslov jesenskih prvakov. Četa Matjaža Keka je zbrala 38 točk, ob tem pa dosegla enajst zmag, doživela zgolj dva poraza, petkrat pa se je srečanje končalo brez zmagovalca. Daleč najbolj strelsko uspešen je bil Jaka Domjan, ki je na sedemnajstih tekmah dosegel kar osemnajst zadetkov, na drugem mestu je Luka Turudija z osmimi zadetki, na tretjem pa Luka Baš s štirimi zadetki. Največ odigranih minut ima Sašo Lovrec, ki je zbral 1620 minut, sledi Niko Graj s 1576 minutami in Nal Lan Koren z 1572 minutami.

TOČKE – 38 (11 zmag, 5 remijev, 2 poraza)

NAJBOLJŠI STRELEC – Jaka Domjan (18 zadetkov)

NAJVEČ MINUT – Sašo Lovrec (1620 minut)

 

KADETI

Kadetska selekcija je jesenski del prvenstva končala na sedmem mestu z osvojenimi dvajsetimi točkami. Varovanci Jerneja Repine so dosegli šest zmag, dvakrat remizirali, sedemkrat pa so morali premoč priznati nasprotnikom. Kar štirje nogometaši so dosegli po tri zadetke, to so Rok Dvojmoč, Jonathan Tobias Rec, Alin Kumer Čelik in Val Bislimaj. Največ odigranih minut ima Val Bislimaj, in sicer 1306, sledi Alin Kumer Čelik z 1170 minutami in Jan Kovačič s 1123 minutami.

TOČKE – 20 (6 zmag, 2 remija, 7 porazov)

NAJBOLJŠI STRELEC – Alin Kumer Čelik, Rok Dvojmoč, Jonathan Tobias Rec in Val Bislimaj (3 zadetki)

NAJVEČ MINUT – Val Bislimaj (1306 minut)

 

SELEKCIJA U15

Selekcija U15 je jesenski del sezone končala na četrtem mestu. Varovanci Vladimirja Kokola so na petnajstih tekmah zbrali trideset točk, ob tem pa dosegli devet zmag, doživeli tri poraze in trikrat remizirali. Strelsko je izstopal Miha Matjašec, ki je dosegel kar dvajset zadetkov, sledi Maj Balažic z devetimi zadetki ter Jan Jerebic in Maks Felicijan, ki sta v polno merila sedemkrat. Največ minut je na igrišču prebil Jaka Zamuda, in sicer 1166, sledi Žiga Kosi s 1161 minutami in Miha Matjašec, ki je zbral 1104 minut.

TOČKE – 30 (9 zmag, 3 remiji, 3 porazi)

NAJBOLJŠI STRELEC – Miha Matjašec (20 zadetkov)

NAJVEČ MINUT – Jaka Zamuda (1166 minut)

Minimalno 8 znakov