Pred gostovanjem pri Radomljah

Čarno-bejli se bomo v 14. krogu Prve lige Telemach v domžalskem športnem parku pomerili z Radomljami.

Pred Muraši je sedmo letošnje gostovanje v Prvi ligi Telemach, drugič letos odhajamo v domžalski športni park, kjer se bomo tokrat pomerili z Radomljami. Prvo letošnje gostovanje v Domžalah se je končalo z zmago čarno-bejlih, za Muraše sta ob Kamniški Bistrici zadela Dardan Shabanhaxhaj in Matic Maruško.

Zmaga v Domžalah je bila tudi zadnja za Muraše v dosedanjem delu prvenstva. Po tekmi z Domžalčani sta sledila domač poraz s Celjem in gostujoči z Maribomo, na zadnji tekmi v Fazaneriji pa so varovanci Vladimirja Vermezovića z 2 : 2 remizirali s Koprom. Med strelce se je s svojim prvencem vpisal Žan Trontelj, Amadej Maroša pa je prvič letos v polno meril na Fazaneriji, pred tem je dvakrat zabil v gosteh.

Prvi letošnji dvoboj med Muro in Radomljami se je v 5. krogu v Fazaneriji končal z zmago gostov z 2 : 0. Radomljani so v dosedanjih dvanajstih tekmah zbrali tri zmage, tri remije in doživeli šestih porazov. Najbolj nevaren nogometaš v četi Oliverja Bogatinova je Madžid Sošić, ki je v polno meril petkrat, v zadnjem času se je razigral tudi Oliveira Da Cruz, ki je v polno meril dvakrat.

Radomljani so v tej sezoni na domačem terenu odigrali pet tekem in ob tem doživeli tri poraze, ter enkrat slavili in remizirali. V domžalskem športnem parku so bili boljši Maribor, Aluminij in Bravo, premagali pa so Domžale in remizirali s Koprom. Zmaga in remi sta prišla na zadnjih dveh domačih tekmah.

Doslej je bilo med prvoligaško elito odigranih devet tekem med Muro in Radomljami. Čarno-bejli smo slavili na dveh tekmah, Radomljani so bili boljši trikrat, štiri srečanja pa so se končala brez zmagovalca. Na gostovanjih smo v štirih tekmah doživeli en poraz, tri tekme pa niso dale zmagovalca.

Minimalno 8 znakov