Rezultati mlajših selekcij

Kako so se ta teden odrezale naše mlajše selekcije?

U19: ZMAGA PROTI HRVAŠKI GORICI

V soboto je selekcija U19 odigrala prvo prijateljsko tekmo v letošnji sezoni na domačem igrišču. Nasproti so ji stali vrstniki iz Hrvaške HNK Gorica. Po zaostanku z 0 : 2 so Muraši v končnici le uspeli priti do preobrata in slaviti v Fazaneriji. Za zmago s 3 : 2 je dvakrat zadel Jaka Domjan, enkrat je v polno meril Timotej Brkić. Za čarno-bejle so igrali Šumenjak, Graj, Rantaša, Črnko, Jelovica, Nedeljko, Štefanec, Domjan, Ignjič, Baš, Brkić, Ozbetič, Anželj, Močiler in Tomašič.

U13: PRIJATELJSKI TEKMI PROTI BISTRICI IN ALUMINIJU

Selekcija U13 je odigrala dve prijateljski tekmi in obakrat morala priznati premoč vrstnikom iz NK Kety Emmi Bistrica in NK Aluminij. Za čarno-bejle so igrali Anej Štertak, Mark Durič, Val Nai Matiš, Ty Rošker, Žiga Svetec, Jan Kren, Tanaj Kološa, Denisz Wachter, Nani Bauer, Aljoša Sovič , Maks Ribaš, Luka Kaučič, Jure Muraus, Žiga Kreft, Etian Kuzma, Tim Perkič in Matjaž Plevel.

U11: PRVO IN ČETRTO MESTO NA TURNIRJU NK ČARDA

Selekcija NŠ Mura OŠ U11 se je udeležila zimskega turnirja NK Čarda, in sicer z dvema ekipama – NŠ Mura Beli in NŠ Mura Črni. Ekipa NŠ Mura Beli je igrala v skupini B proti NŠ NK Čarda, NK Planika Turnišče in NK Bistrica. Po skupinskem delu so napredovali v četrtfinale in s 3 : 1 premagali ekipo NŠ Aluvar Beltinci, v polfinalu so bili z 1 : 0 boljši od ŠN Rudar Mursko Središče. Sledil je finale proti NŠ Slatina Sparta, redni del se je končal z 1 : 1, po streljanju kazenskih udarcev so Muraši slavili s 3 : 2. Za NŠ Mura Beli so igrali Tian Štrakl, Kleo Vučak, Gal Grah, Jon Kous, Rene Baranja, Mark Malačič in Lan Slana. 

Ekipa NŠ Mura Črni je igrala v skupini C, kjer so igrali KMN Sveta Trojica, NŠ Slatina Sparta in NŠ Aluvar Beltinci.  Po skupinjskem delu so uvrstili v četrtfinale, kjer so z rezultatom 2 : 1 premagali NK Bistrico, v polfinalu pa klonili proti NŠ Slatina Sparta. Tekmo za tretje mesto so izgubili proti ŠN Rudar Mursko Središče in na koncu zasedli četrto mesto. Za NŠ Mura Črni so igrali Nej Lončar, Eldar Jusić, Jan Rantaša, Nik Maglica, Nejc Nusdorfer, Žiga Trplan in Jaša Ratnik.

U10: VISOKA ZMAGA PROTI ALUMINIJU

Selekcija NŠ Mura U10 je odigrala prijateljsko tekmo proti Aluminij Kidričevo. Mladi Muraši so prikazali hitro in všečno igro ter visoko premagali domačine z 12 : 4. Za čarno-bejle so igrali Maks Horvat, Luka Pok, Vanja Pelemiš, Gaj Erjavec, Maj Ulen, Vid Petkovič, Vid Stane Polanič, Til Toplak, Leo Koša, Tian Štrakl, Jaša Serec, Vid Horvat in Bine Varga.

U8: UDELEŽILI SO SE TURNIRJA NK ČARDA

V nedeljo 5.2. se je selekcija U8 udeležila turnirja NK Čarde v kategoriji U9, nastopali so z dvema ekipama. Ena ekipa je kljub borbenosti ostala v skupinskem delu, druga ekipa pa se uvrstila v četrtfinale, kjer so izgubili z domačo ekipo NK Čarda. Za čarnobejle so igrali Timej Jauk, Liam Horvat, Anže Benko, Luka Ošlaj, Noel Kolmanič, Anej Marič, Jure Donko, Anej Špur, Niko Gomboc, Vid Kous, Marko Serec in Filip Pelemiš.

Minimalno 8 znakov