Robert Koren je nova pridobitev nogometne šole

Za razvoj in vzgojo lastnega kadra bo odslej v nogometni šoli skrbel tudi nekdanji kapetan slovenske reprezentance Robert Koren.

Nova kadrovska okrepitev v zimskem prestopnem roku je Robert Koren, ki bo bdel nad razvojem lastnega kadra v naši nogometni šoli. Zadolžen bo za razvoj in pravilno usmeritev trenerjev in igralcev v selekcijah U14, U15, U17 in U19. 

Koren v Murski Soboto prihaja z ogromno izkušnjami iz igralske kariere, kjer je bil kapetan slovenske reprezentance, igral pa je tudi v elitni Premier League, kjer je branil barve Hull Citya in West Bromwich Albiona. V Sloveniji je igral za Celje in Dravograd, na norveškem za Lillestrøm, v Avstraliji pa za Melbourne City. Pogodbo z Muro je podpisal do 31.5.2026.

Denis Rajbar: »Ponosni smo, da je k nam prišel nekdanji kapetan slovenske reprezentance, ki je med drugim zaigrala na svetovnem prvenstvu. Roberta ni potrebno veliko predstavljati, po nekaj kratkih sestankih pa je hitro prepoznal ambicioznost Mure, v kateri se je hitro našel. Verjamemo, da bo lahko s svojim znanjem ogromno pomagal mladim igralcem in jih dvignil na višji nivo«.

Robert Koren: »Vesel sem, da sem se pridružil Muri. Vem, kaj Mura pomeni lokalnemu okolju, tudi sam sem večkrat igral v Fazaneriji in vem, kako zelo imajo navijači radi čarno-bejle. Klub mi je predstavil svoj projekt, sem ambiciozen in takoj sem se videl v njem. Vsi imamo isti cilj in ta je, da se čim več mladih nogometašev dobro razvija. Verjamem, da jim lahko s svojimi izkušnjami pri tem pomagam«.

Robert, dobrodošel pri Muri!

Minimalno 8 znakov