Sandi Nuhanović je čarno-bejli!

Tretja okrepitev v zimskem prestopnem roku. Iz Radomelj se k Muri seli vezist Sandi Nuhanović.

Sandi Nuhanović je že stari znanec slovenskih nogometnih zelenic. 25-letni Ljubljančan, ki se najbolje znajde v vezni liniji, je v članski konkurenci doslej branil barve Radomelj, za katere je v vseh tekmovanjih odigral 154 tekem, ob tem pa dosegel sedemnajst zadetkov in prispeval pet asistenc. V letošnji sezoni je Nuhanović, ki se najbolje znajde v vezni liniji in si je večkrat nadel tudi kapetanski trak mlinarjev, odigral 19 tekem in ob tem prispeval dva zadetka ter asistenco. Pogodbo s čarno-bejlimi je podpisal do 31.12.2025.

Robert Koren, NŠ Mura: »Sandi Nuhanović je nogometaš, ki zelo dobra pozna slovensko ligo. Njegov način igre in delovne navade se skladajo s tem, kar želimo videti v Muri. Verjamem, da bo takoj zaostril konkurenco na sredini igrišča in nam pomagal do čim boljših rezultatov. Veseli me, da je Muro prepoznal kot pravo stopničko za korak naprej v svoji karieri«.

Sandi Nuhanović, NŠ Mura: »Vesel in počaščen sem, da bom lahko v prihodnje del kluba kot je Mura, ki vemo, kaj pomeni v slovenskem nogometu. To je nov korak, nova stopnička v moji karieri. Verjamem, da bom lahko pomagal ekipi do zastavljenih ciljev. V Fazaneriji sem igral že večkrat in komaj čakam, da stopim pred te izjemne navijače«.

Minimalno 8 znakov