Sporočilo za javnost – Denis Rajbar ni več športni direktor Mure

Denis Rajbar zapušča Muro

V preteklih dneh, po koncu jesenskega dela sezone, smo v klubu potegnili črto pod leto, ki se poslavlja in opravili sejo upravnega odbora. Ob tem je beseda tekla tudi o aktualnih temah in dogajanju v klubu. Po pogovoru s športnim direktorjem kluba Denisom Rajbarjem smo prišli do sporazumne odločitve, da se slednji poslovi z mesta športnega direktorja.

Denis Rajbar je eden izmed tvorcev Mure, kakršno poznamo danes. Leta 2015 je skupaj s predsednikom Robertom Kuzmičem in Anton Khozyainovim vstopil v soboškega prvoligaša in kot športni direktor klubu pomagal do vseh največjih uspehov in rekordnih prestopov v zgodovini kluba. Njegovo delo ni bilo povezano samo s športnim delom kluba, saj je poskrbel tudi za izvedbo mnogih infrastrukturnih projektov in posodobitev, ki jih je bila Fazanerija deležna v zadnjih letih. S svojim delom je pustil neizbrisen pečat v Muri.

Tako v športu, kot sicer v življenju, se vse zgodbe na neki točki končajo. Denisu Rajbarju se zahvaljujemo za ves njegov trud, doprinos, čas in požrtvovalnost skozi vsa leta delovanja v Muri.

Denis, hvala!

Minimalno 8 znakov