SRKI, FALA!

Srđan Kuzmić se po letu dni poslavlja od Fazanerije in se seli v vrste danskega Viborga.

Kuzmić, ki se je lani maja iz Ilirije preselil k Muri, zapušča čarno-bejle. Kapetan slovenske reprezentance do 19 let je z dobrimi igrami v čarno-bejlon opozoril nase, v zameno za odškodnino pa se seli v vrste danskega Viborga. Kuzmić je za Muro v vseh tekmovanjih zbral 27 nastopov.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »Srđan je že ob prihodu k nam pokazal, da je nogometaš, ki bi lahko hitro prerasel okvirje slovenske lige. Njegov razvoj v Muri je samo še napredoval in hitro se je začelo povpraševanje zanj s strani drugih klubov. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca in odločili smo se, da mu omogočimo korak naprej v karieri. Zahvaljujem se mu za to, kar je v tem letu dni dal Muri in mu želim vse dobro na Danskem«.

Srđan Kuzmić: »Za mano je leto dni v Muri, ki mi bo za vedno ostalo v spominu. Prvič sem se spoznal s prvoligaškim nogometom, žal mi je le, da nismo uspeli priti v kvalifikacije za evropska tekmovanja. Rad bi se zahvalil navijačem, ki so nam vedno stali ob strani, zdaj bom tudi jaz tisti, ki bo pesti stiskal za Muro. Hvala tudi vodstvu kluba, ki mi je pred letom dni dalo priložnost, da lahko igram v klubu kot je Mura in da lahko zdaj svojo kariero nadaljujem na Danskem«.

Srđan, hvala za vse in uspešno v nadaljevanju kariere!

Minimalno 8 znakov