Štirje zadetki za napredovanje v naslednji krog

V 2. krogu Pokala Pivovarna Union smo na Hodošu slavili s 4 : 0 in se uvrstili v šestnajstino finala pokala.

NK Hodoš – NŠ Mura 0 : 4 (0 : 3)

Maruško 38., Kasalo 40., Spasojević 42., Saitoski 90.

NŠ Mura: Mihelak, Dobrovoljc, Morris, Sadriu, Jurišić (od 46. Trontelj), Kasalo (od 46. Kurtović), Maruško (od 46. Saitoski), Tripi (od 46. Cottrell), Kous (od 46. Šarić), Maroša, Spasojević.

Muraši smo napredovali v šestnajstino Pokala Pivovarna Union, potem ko smo s 4 : 0 premagali Hodoš. Čarno-bejli smo imeli pobudo že od prve minute srečanja, domači vratar je z nekaj izvrstnimi obrambami Hodoš dolgo časa držal v igri, domači so po neizkoriščenih priložnostih Mure tudi sami zadeli prečko. Ob koncu prvega polčasa pa trije zadetki čarno-bejlih, mrežo Hodoša je v protinapadu načel Matic Maruško, dve minuti kasneje je Niko Kasalo izkoristil gnečo pred domačimi vrati, v 42. minuti pa je po podaji Amadeja Maroše iz bližine zadel Mihajlo Spasojević.

V drugem polčasu je trener Vladimir Vermezović opravil pet menjav, čarno-bejli pa so bili v zaključkih akcij premalo natančni, ali pa je bil na mestu domači vratar Sandi Škerlak. Ta je naposled klonil v 90. minuti, ko je po podaji Ivana Šarića iz bližine zadel Emir Saitoski.

Minimalno 8 znakov