Tinkara Testen je čarno-bejla!

Murašice imamo novo igralko, v Fazanerijo se seli osrednja branilka Tinkara Testen.

K Muri se seli perspektivna 17-letna osrednja branilka Tinkara Testen, ki je v lanski sezoni v dresu ŽNK Radomlje Medex zbrala 18 nastopov in ob tem dosegla 9 zadetkov, skupno pa je v prvoligaški zbrala 26 nastopov in dosegla 10 zadetkov. Pred Radomljami je bila članica ŽNK Krim.

Tinkara Testen, ŽNK Mura Nona: »Vesela sem, da sem prišla v ŽNK Mura Nona, kjer verjamem, da bom lahko napredovala in se razvijala. Sama rada zmagujem in prišla sem v klub, ki rad zmaguje in to je najbolj pomembno. Dala bom vse od sebe, da z ekipo dosežemo zastavljene cilje«.

Štefan Kozic, športni direktor ŽNK Mura Nona: » Tinkara je bila naša želja že v lanski sezoni, a takrat nismo uspeli skupnega jezika. Vesel sem, da smo se zdaj dokaj hitro zmenili za sodelovanje. Gre za izredno talentirano nogometašico, ki ima odlične motorične sposobnosti in bo zapolnila vrzel po poškodbi Lare Klopčič. Z njenim prihodom smo še dodatno okrepili obrambno linijo in verjamem, da nam bo pomagala pri doseganju zastavljenih ciljev.«

Minimalno 8 znakov