Tomaž Brdik je čarno-bejli!

Nova okrepitev v mlajših selekcijah, še eden izmed slovenskih talentov je Muro prepoznal kot najboljšo sredino za nadaljnji razvoj.

Tomaž Brdik je naslednji v vrsti nadarjenih nogometašev, ki se je to zimo preselil v Mursko Soboto. Šestnajstletnik, ki je letos v dresu Krkšega opozoril nase, ko je na petnajstih tekmah v 2. SKL zabil štirinajst zadetkov, bo svoj talent razvijal v Muri. Brdik je navkljub mladosti letos debitiral tudi v članski ekipi Krškega in v 2. SNL zbral šest nastopov.

Denis Rajbar: »Moram priznati, da je bilo za Tomaža ogromno zanimanja in zato me še dodatno veseli, da je na koncu izbral Muro in v nas prepoznal klub, kjer se bo lahko najboljše razvijal. Gre za enega najboljših nogometašev letnika 2006, ki ga želimo vzgojiti v nogometaša, ki bo v prihodnje resen kandidat za igranje v članski ekipi«.

Tomaž Brdik: »Izjemno vesel sem, da sem postal član Mure. Prihajam v klub, ki ima odlične navijače in ki je znan po izjemno dobrem delu z mladimi nogometaši. Mislim, da je Mura klub, kjer bom lahko najbolje razvil svoje sposobnosti, kot so jih nekateri nogometaši pred menoj. Nogometaši, kot so Tomi Horvat, Tio Cipot so lahko s tem kar so dosegli velika motivacija tudi meni in ostalim, ki se bomo trudili iti po njihovi poti. Klubu želim vrniti zaupanje z dobrimi predstavami na igrišču in pomagati pri uresničevanju ciljev«.

Tomaž, dobrodošel pri Muri!

Minimalno 8 znakov