V Domžalah remi brez zadetkov

V 29. krogu Prve lige Telemach smo v Domžalah prišli do točke. V drugem polčasu navkljub igri z igralcem več nismo uspeli prebiti obrambe domačih.

NK DOMŽALE – NŠ MURA 0:0

RK: Vuk 52.

NŠ Mura: Mihelak, Beganović, Morris, Cipot, Sadriu (od 85. Kous), Maruško, Kasalo (od 71. Šarić), Tripi, Šroler (od 71. Zličić), Klepač, Daku.

Gledalci v Domžalah niso videli zadetkov. Srečanje se je začelo z začetnim otipavanjem obeh ekip, prvi smo resneje zapretili čarno-bejli, strel Matica Maruška je končal v vratnici. Za tem najlepša priložnost na tekmi, ko je Amar Beganović poslal uporaben predložek iz desne strani, pred vrati je bil Mirlind Daku, ki je neoviran z glavo meril proti vratom Domžal, z izjemno obrambo se je izkazal Tratnik. Na drugi strani so Domžalčani zadeli iz prve prave akcije, a je bil zadetek Jošta Piška razveljavljen po VAR intervenciji.

Takoj na začetku drugega polčasa so domači ostali z igralcem manj, ko je zaradi grobega prekrška rdeč karton prejel Slobodan Vuk. Domači so zgostili prostor pred domačimi vrati, njihove obrambe nismo uspeli prebiti. Streli Mirlinda Dakuja, Nika Kasala, Mihaela Klepača in Ivana Šarića so bili premalo natančni, da bi se iz Domžal lahko vrnili z vsemi tremi točkami.

Minimalno 8 znakov