V Fazaneriji gostuje Rogaška

Muraši se bomo v 18. krogu Prve lige Telemach pomerili z Rogaško. S tekmo proti Rogaški bo odigrana točno polovica letošnjega prvenstva.

Čarno-bejli smo v 17. krogu Prve lige Telemach doživeli poraz proti Bravu, v četrtek imamo priložnost, da slab vtis iz Šiške popravimo na domači tekmi z Rogaško. Prva letošnja tekma proti Slatinčanom se je končala z zmago Mure z 2 : 0, na zahtevnem terenu v Rogaški sta zadela Amadej Maroša in Matic Maruško.

Rogaška v zadnjem krogu ni bila na delu, saj je bila tekma z Aluminijem odpovedana zaradi slabih vremenskih razmer. Kako pa so se varovanci Oskarja Drobneta odrezali v času od zadnje tekme z Muro? Slatinčani so na osmih tekmah vknjižili dve zmagi in doživeli šest porazov, premagali so Bravo in Radomlje. Prvi strelec Rogaške je Nejc Gradišar s četrtimi zadetki, Andrej Pavlović in Oliver Kregar sta zadela po dvakrat.

Muraši na drugi strani smo od tekme z Rogaško odigrali devet tekem, ob tem pa vknjižili dve zmagi, tri remije in doživeli štiri poraze. Muraši smo premagali Domžale in Aluminij, remizirali z Mariborom, Koprom in Radomljami ter doživeli poraz proti Celju, Mariboru, Bravu in Olimpiji. Prvi strelec čarno-bejlih je še vedno Dardan Shabanhaxhaj, ki je dosegel šest zadetkov, Amadej Maroša je dodal tri, Matic Maruško pa dva.

Minimalno 8 znakov