V Fazaneriji remi proti Radomljam

V 31. krogu Prve lige Telemach smo v Fazaneriji gostili Radomlje in remizirali z 1 : 1.

NŠ Mura : Kalcer Radomlje 1 : 1 (1 : 1)

Daku 20./11-m; Sokler 37.

NŠ Mura: Mihelak, Kuzmič, Cipot, Kobie, Beganović, Maruško, Tripi (od 67. Zličić), Šarić, Klepač, Kasalo (od 88. Jovičević), Klepač (od 88. Šroler), Šarić, Daku (od 29. Petković).

Druga zaporedna tekma v Fazaneriji, po porazu s Celjem tokrat remi proti Radomljam. V 20. minuti smo povedli z 1 : 0, potem, ko je po intervenciji VAR-a Mirlind Daku uspešno izvedel enajstmetrovko. Pred tem so imeli gostje iniciativo in nekaj polpriložnosti, ki pa jih niso znali izkoristiti. V 29. minuti srečanja je zaradi poškodbe Daku zapustil igrišče, gostje pa so v 37. minuti izenačili na 1 : 1, potem, ko je bil pred vrati Mure najbolj zbran Ester Sokler.

V drugem polčasu smo videli nekoliko boljši obraz Murašev, a še vedno premalo konkreten. Preko krilnih položajev smo si pripravili nekaj polpriložnosti, a resneje vrat Radomelj nismo uspeli ogroziti. Na drugi strani bi se Sokler skoraj še drugič vpisal med strelce, po preigravanju na levi strani je meril močno, a zadel vratnico in v Fazaneriji je ostalo pri delitvi točk.

Minimalno 8 znakov