V Fazaneriji remizirali z Radomljami

V Murski Soboti je bil odigran 23. krog Prve lige Telemach, v katerem smo se pomerili z Radomljami. Srečanje se je končalo brez zadetkov.

NŠ Mura – NK Radomlje 0 : 0 (0 : 0)

RK: Trontelj 45+2.

NŠ Mura: Raduha, Sadriu, Kous, Proleta, Ščernjavič, Kurtović, Trontelj, Brkić (od 7. Antolin), Maroša (od 90.+4 Šarić), Lamy, Čakš (od 61. Pucko).

V Fazaneriji je na tekmi z Radomljami prvič na klop sedel nov strateg Anton Žlogar. Muraši so že v prvih minutah pokazali, da so ideje in zamisli novega trenerja nekoliko drugačne od njegovega predhodnika. Čarno-bejli so imeli žogo več v posesti in si tudi priigrali nekaj lepih situacij, nekajkrat je “bil na žogi” z glavo Robert Čakš, a do pravega zaključka ni uspel priti. V 27. minuti je proti vratom meril Amadej Maroša, gostujoči vratar je bil na mestu. Na drugi strani je z glavo za las mimo vrat meril Nino Kukovec. V drugi minuti sodnikovega podaljša pa so Muraši ostali z igralcem manj. Žan Trontelj je z visoko dvignjeno nogo v glavo zadel gostujočega nogometaša in si prislužil predčasno pot pod prho.

Celoten drugi polčas so Muraši nato odigrali z igralcem manj in se pričakovano branili ter svoje priložnosti iskali iz protinapadov. V priložnostih sta se znašla Maroša in Aljaž Antolin, prvi je meril mimo vrat, drugemu so gostje strel uspeli blokirati. Gostje so v začetku drugega dela sicer prišli do zadetka, ki pa je bil po intervenciji VAR-a razveljavljen zaradi prepovedanega položaja. Radomljani so imeli preko Šošića in Vokića ob koncu tekme priložnost, da bi prišli do vseh treh točk, a sta bila njuna strela premalo natančna.

Minimalno 8 znakov