V izdihljajih tekme poraženi v Ljubljani

Muraši smo v 16. krogu Prve lige Telemach gostovali v Ljubljani in doživeli poraz v 92. minuti.

NK Olimpija – NŠ Mura 1 : 0 (1 : 0)

Elšnik 92.

NŠ Mura: Mihelak, Kous (od 77. Katić), Morris, Sadriu, Jurišić, Tripi, Maruško (od 82. Kurtović), Brkić (od 91. Turudija), Cottrell (od 76. Jovićević), Shabanhaxhaj, Maroša (od 91. Spasojević).

Muraši smo v 16. krogu Prve lige Telemach gostovali v Ljubljani in nesrečno klonili v zadnjih minutah tekme. Čarno-bejli smo v tekmo krenili silovito in imeli v prvih petih minutah kar štiri udarce iz kota, najbližje zadetku je bil Leard Sadriu, ki je bil za las prekratek, strela Amadeja Maroše in Dardana Shabanhaxhaja so domači uspeli odbiti v kot. Sledile so minute Olimpije, v katerih se je izkazal Klemen Mihelak, ki je odbil poskuse Agbaja, Nemanje Motike in Justasa Lasickasa. Na drugi strani v 25. minuti lepa priložnost Roka Jurišiča, Denis Pintol je žogo odbil v kot.

V drugem polčasu so bolje začeli domači, ki so imeli kar nekaj priložnosti, a so njihovi streli zleteli preko vrat, oziroma je bil na mestu Mihelak. Sledili sta dve lepi priložnosti čarno-bejli, najprej je strel Matica Maruška z roba kazenskega prostora za las zletel preko vrat, Ben Cottrell pa je iz dvajsetih metrov zatresel prečko. V 92. minuti pa zadetek domačih. Pred vrati Mure je bil najvišji Timi Max Elšnik, ki je žogo z glavo poslal v mrežo. V 98. minuti je zmanjkalo sreče za Muraše, saj je strel Dardana Shabanhaxhaja z golove črte odbil Lasickas in ostalo je pri minimalnem porazu čarno-bejlih.

Minimalno 8 znakov