V novo sezono s Čarno-bejlim studiom!

Nova sezona Prve lige Telemach je pred vrati. V NŠ Mura uvajamo še eno izmed novosti - Čarno-bejli studio. Kako navijači doživljajo Murine tekme? Iskreno veselje, čustva, razočaranje, jeza, vse to in še več na enem mestu.

Vas zanima, kako tekme Mure doživljajo navijači in kako se znajdejo v vlogi komentatorja? Takšno izkušnjo vam bomo ponudili v novi sezoni, premierno že na tekmi med Muro in Domžalami. V sodelovanju z Murskim Valom, Skupino MK 2009 in Inhouse smo v NŠ Mura pripravili Čarno-bejli studio, v katerega bomo na vsaki domači tekmi povabili dva navijača, ki bosta celotno srečanje preživela s komentatorjem Murskega vala in se občasno javila tudi v eter.

Seveda pa to ne bo edina stvar. Kakšna čustva iz njiju izvabijo tekme Mure, boste vseh 90 minut lahko spremljali na našem Youtube kanalu, kjer bomo prenašali celotno tekmo, le da na prenosu ne bo dogajanje na igrišču, ampak dogajanje na tribuni, v Čarno-bejlon studiu. Prav tako si boste vse najzanimivejše trenutke lahko ogledali v “higlightsih” po tekmah.

V kolikor želite tudi sami sodelovati v Čarno-bejlon studiu in se obenem preizkusiti v vlogi komentatorja, nam pišite na [email protected].

Minimalno 8 znakov