V petek prihaja drugi Čarno-bejli petek

Ta petek se bomo ponovno družili v Fazaneriji, saj je na vrsti drugi Čarno-bejli petek.

Kam ta petek? V Fazanerijo. Za vas smo od 16. ure naprej pripravili drugo izvedbo Čarno-bejloga petka, ki bo tudi tokrat poskrbel za pestro dogajanje v in na terasi Murinega bara.

Kaj vse se bo dogajalo? Za glasbene ritme bo poskrbel Kiki MC, na svoj račun pa boste prišli tako najmlajši, kot tudi tisti starejši. Najmlajše bo namreč obiskal naš Štrki, preizkusili pa se boste lahko tudi v streljanju na številčnico in najboljše tri čakajo lepe nagrade. Za slednje pa se boste lahko potegovali tudi tisti starejši. Vsak, ki bo spil vsaj eno pijačo v našem baru in se prijavil, se bo potegoval za nagrado tokratnega pokrovitelja dogodka, FIT Fabrike.

Seveda nas bodo tudi tokrat obiskali nogometaši in nogometašice Mure, s katerimi se boste lahko fotografirali in si zagotovili avtograme. Muraši bodo tudi tisti, ki bodo ob 19. uri izvedli žreb nagrad, med katerimi si lahko zagotovite trimesečno vadbo v FIT Fabriki, klasična in športna masaža, dve VIP vstopnici za tekmo z Mariborom, dve navadni vstopnici za tekmo z Mariborom, vrednostni bon v FIT Fabriki in en šal Mure.

Glede na to, da bo v petek zvečer slovenska nogometna reprezentanca igrala eno od ključnih tekem za uvrstitev na EURO 2024, bo od 20:45 naprej poskrbljeno tudi za ogled tekme med Slovenijo in Dansko.

Minimalno 8 znakov