V predprodaji vstopnice za tekmi z Bravom in Olimpijo

Muraše v 8. krogu Prve lige Telemach čaka še četrta domača tekma v letošnji sezoni, čarno-bejli se bomo pomerili z ljubljanskim Bravom, isti dan pa bodo nogometašice ŽNK Mura Nona odigrale srečanje 5. kroga proti ŽNK Olimpija Ljubljana.

Pred čarno-bejlimi je v soboto tekma 8. kroga v PLT, tokrat v Fazanerijo prihaja petouvrščena ekipa prvenstva, ljubljanski Bravo, srečanje bo na sporedu ob 17:30. Vstopnice za tekmo si že lahko zagotovite v Čarno-bejli bauti od 14. do 18. ure. Prav tako v soboto se bodo ob 12:45 v Fazaneriji Murašice pomerile v derbiju kroga z ŽNK Olimpija Ljubljana. Med obema tekmama bomo pripravili tudi spremljevali program, da boste celotno sobotno popoldne lahko preživeli v Fazanerijo.

Cena vstopnice za glavno tribuno znaša 12 evrov, za ostale tribune 10 evrov, za otroško vstopnico je potrebno odšteti 5 evrov. Cena vstopnice za tekmo ŽNK Mura Nona in ŽNK Olimpija Ljubljana znaša 5 evrov, otroška vstopnica znaša 3 evre, imetniki sezonskih vstopnic pa imajo prost vstop.

CENA VSTOPNIC (NŠ MURA : NK BRAVO):

Glavna tribuna – 12 evrov (14 evrov na dan tekme)
Ostale tribune – 10 evrov (12 evrov na dan tekme)
Otroška vstopnica – 5 evrov (6 evrov na dan tekme)
VIP vstopnica – 50 evrov

CENA VSTOPNIC (ŽNK MURA NONA : ŽNK OLIMPIJA LJUBLJANA)
Odrasli – 5 evrov
Otroci – Od 6. do 15. leta – 3 evre

PRODAJNA MESTA:

Čarno-bejla bauta: Vsak delovnik od 14. do 18. ure
Spletna prodaja – tukaj

Minimalno 8 znakov