V zadnjih minutah ob zmago

Muraši smo v 14. krogu Prve lige Telemach gostovali v domžalskem športnem parku in v zadnjih minutah bili ob zmago.

NK Radomlje – NŠ Mura 1 : 1 (0 : 1)

Nuhanović 92.; Shabanhaxhaj 25.

NŠ Mura: Mihelak, Ščernjavič (od 63. Kasalo), Sadriu, Maruško, Morris, Trontelj, Brkić (od 96. Katić), Tripi (od 85. Proleta), Kurtović, Shabanhaxhaj, Maroša (od 63. Šarić).

Muraši smo bili v domžalskem športnem parku na pragu prve gostujoče zmage proti Radomljam, a nam jo je v 92. minuti zagodel Sandi Nuhanović, ki je kapitaliziral pritisk domačih v zadnje pol ure tekme. 

Srečanje smo sicer bolje začeli čarno-bejli in imeli preko Dardana Shabanhaxhaja že v uvodnih minutah izjemno priložnost za vodstvo, a je gostujoči vratar Emil Velić dobro posredoval, pri tem pa se huje poškodoval, saj ga je Shabanhaxhaj s kolenom zadel v glavo in je moral na nosilih zapustiti igrišče. Po menjavi vratarja v 11. minuti, je hitro sledil nov pobeg prvega strelca Mure, ki je v drugem dvoboj iz oči v oči z domačim vratarjem meril mimo vrat.

V 25. minuti pa vendarle vodstvo za čarno-bejle. Filippo Tripi je z natančno podajo v protinapadu našel Shabanhaxhaja, ki je v tretje vendarle uspel zadeti za vodstvo Mure. Toda tu se priložnosti Mure še niso končale. Po novi globinski žogi se je Žan Trontelj poskušal prebiti mimo domačega vratarja, žoga se mu je odbila nazaj na nogo in jo je podal do Amadeja Maroše, ki pa je ni uspel spraviti mimo Vicka Ševlja za podvojitev vodstva.

V drugem polčasu pa podobna zgodba kot na zadnji tekmi s Koprom. Večino drugega polčasa so potek tekme nadzirali domači, ki so si preko Sandija Nuhanovića, Dejana Vokića in Darlya N’Landuja priigrali kar nekaj priložnosti, a so bili vse do 92. minute premalo natančni. V 90. minuti je bil zadetek Nuhanovića razveljavljen, dve minuti kasneje pa je z roba kazenskega prostora neubranljivo zadel od prečke in poskrbel za delitev točk.

Minimalno 8 znakov