Z igralcem manj do točke proti Bravu

V 8. krogu Prve lige Telemach smo v Fazaneriji gostili ljubljanski Bravo in prišli do remija z 1 : 1.

NŠ Mura : NK Bravo 1 : 1 (1 : 0)

Jurišić 6.; Štor 79.

NŠ Mura: Mihelak, Sadriu, Maruško, Dobrovoljc, Jurišić, Kous, Kurtović, Kasalo (od 46. Tripi), Saitoski (od 46. Trontelj), Maroša (od 84. Petković), Shabanhaxhaj (od 92. Brkić).

Muraši smo v Fazaneriji gostili ljubljanski Bravo, prvič se je v vlogi glavnega trenerja navijačem predstavil Vladimir Vermezović. Čarno-bejli so v uovdnih minutah delovali poletno, energično in v 6. minuti preko Roka Jurišića prišli do zgodnjega vodstva z 1 : 0. V 11. minuti pa šok. Po domnevnem prekršku Learda Sadriuja nad Matejem Poplatnikom je bil branilec Mure izključen. VAR soba se, navkljub sumljivi situaciji, ni oglasila. Zaradi izključitve je bilo potrebno opraviti nekaj rošad, tako se je na mesto osrednjega branilca preselil Matic Maruško. Gostje z izjemo priložnosti iz prostega strela, vrat Klemna Mihelaka niso uspeli resneje ogroziti.

V nadaljevanju je domači strateg takoj posegel po dveh menjavah in želel zgostiti igro na sredini ter zapreti poti do gola. Čeprav smo imeli čarno-bejli igralca manj, pa sta se Dardanu Shabanhaxhaju in Amadeju Maroši ponudili lepi priložnosti, a nista uspeli zadeti. Na drugi strani je pravo pritiskal in po globinski žogi Roka Maherja, je Luka Štor z glavo premagal Mihelaka ter postavil končni izid srečanja. 

Minimalno 8 znakov