Zmaga in remi proti Aluminiju

Kako so se odrezale mlajše selekcije?

U17: ZMAGA PROTI ALUMINIJU

Selekcija U17 se je v 15. krogu 1. SKL pomerila z Aluminijem in prišla do zmage z 2 : 0. Že v začetku srečanja je v polno meril Jonathan Tobias Rec, ki je tudi postavil izid prvega polčasa. V nadaljevanju pa še en zadetek čarno-bejlih, za potrditev zmage je zadel Miha Gergorec. Čarno-bejli so tako prišli do šeste letošnje zmage.

U15: REMI Z ALUMINIJEM

Tekma se je začela previdno iz obeh strani, po napaki v vrstah čarno-bejlih so domači prišli do vodstva in kasneje še do drugega zadetka. Tik pred koncem prvega polčasa so Muraši uspeli zaostanek zmanjšati, v polno je meril Miha Matjašec. V drugem polčasu pa popolnoma drugačen obraz Murašev, ki so najprej preko Matjašeca izenačili, nato pa pritiskali za popoln preobrat, a je na koncu ostalo pri delitvi točk.

U13: PORAZ PROTI GAK

V soboto je selekcija U13 odigrala prijateljsko tekmo z ekipo GAK v Grazu in izgubila z rezultatom 3 : 2. Za Muraše so igrali Jakob Erniša, Matic Kozar, Matic Kovačec, Tim Jerebic, Rok Banfi, Žiga Svetec, Gal in Maksimiljan Petek, Vuk Bajić, Nejc Špur, Nian Kerec, Samuel Urbanic Rudolf, Rene Grebenar, Vid Jerebic, Miha Hajdinjak in Gal Jakob Horvat.

ŽNK MURA NONA

U17: MURAŠICE NAPOLNILE MREŽO STANJEVEC

Nogometašice ŽNK Mura Nona so se v 11. krogu pomerile proti ŽNK Goričko Stanjevci in prišle do visoke zmage s 16 : 0. Čarno-bejle so v vsakem polčasu dosegle po osem zadetkov, šestkrat je mrežo nasprotnic zatresla Lana Šernek, tri zadetke je prispevala Nella Gjergjek, dvakrat je v polno merila Hana Serec, po en zadetek pa so dosegle Lana Kavaš, Katinka Skaza Pevnik, Nuša Škrobar in Ana Marija Kršljin Stojič. Nogometašice Stanjevec so si en zadetek zabile same.

*fotografija je simbolična

Minimalno 8 znakov